بچه ها من وان زندگی میکنم سوالی چیزی بود بگین جواب بدم
سلام عزیزم ما میخوایم بریم وان ب نظرت با 1500 لیر میتونیم خرید خوبی بکنیم یا نه وقت و هزینه رو هدر میدیم ؟
و اینکه کجاها قیمتاش مناسبتره برای خرید
فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیز دل مادر... جگر گوشه من... بازم مثل خواهر یا برادر دیگه ات منو تنها گذاشتی با کوله باری از غم و رنج...این تیکر قرار بود تا 8 ماه دیگه بمونه و بعدش ی فرشته کوچولو بیاد بغلم ولی بازم خدا نخواست... خدایا برای همه داده ها و نداده هات شکر...
سلام عزیزم ما میخوایم بریم وان ب نظرت با 1500 لیر میتونیم خرید خوبی بکنیم یا نه وقت و هزینه رو هدر م ...
عزیز دلم البته که میتونین خرید خوبی یکنین.من خودم مشتری ثابت پولو موود هستم.رودی پارک.وان پارک اف خیلی خوب میزنه.ویار هم مارک خوبی هست دوتا فروشگاه بزرگ داره توی وان .یکی فلکه بشیول پایینتر از زراعت بانک یکی جمهوریت حاده سی کارابکیر.امیدوارم خوش بگذره سفر دوست خوبم
عزیز دلم البته که میتونین خرید خوبی یکنین.من خودم مشتری ثابت پولو موود هستم.رودی پارک.وان پارک اف خی ...
مرسی عزیزدلم خیلی ماهی خانم... کلی امیدوارم کردی
فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیز دل مادر... جگر گوشه من... بازم مثل خواهر یا برادر دیگه ات منو تنها گذاشتی با کوله باری از غم و رنج...این تیکر قرار بود تا 8 ماه دیگه بمونه و بعدش ی فرشته کوچولو بیاد بغلم ولی بازم خدا نخواست... خدایا برای همه داده ها و نداده هات شکر...