2777
2789
عنوان

بچه ی بی تربیت خالم

| مشاهده متن کامل بحث + 2060 بازدید | 56 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بد تر از بچه بی تربیتش اون خواعر شوهرته.اول باید اونو ادب کرد: |

روابطم محدود کردم.خطمم عوض کردم.... دیگه فعلا راحتم...پای اون یکی خواهرشوهرمم از خونم قطع کردم.یکی از یکی بدتر....

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)

فامیل ما عید اومده بود خونمون بچشون ظرف میوه رو گذاشته بود رو سرش  

اخرشم گفت ایشالله سال خوبی نداشته باشین که بابام خیلی به نفوس بد حساسه و موج منفی میگیره 

و اعصاب همه رو رسما ریخت بهم 

مامانش زنگ زده بود میگفت دیدی پسرم چقد ارومه??

اخه ادم چی بگه به همچین پدر و مادرای بی خیالی 

جالبه که تو خونه خودشون بچه ها اجازه ندارن حتی به مبلاشون نزدیک بشن 

ولی بیرون هرکس بگه بچت شیطون و شلوغ کاره مامانش گریه میکنه و ناراحت میشه 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
فامیل ما عید اومده بود خونمون بچشون ظرف میوه رو گذاشته بود رو سرش   اخرشم گفت ایشالله سال خوبی ...

منم خیلی ب نفوس بد اعتقاد دارم...

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)

من هرجابرم دایم باید بگم آقا....نکن دیروز بردمش پارک بادی یعنی بقیه بیخیال من فقط حرص می‌خوردم نمی‌دونم کارم درست یانه ولی نمیتونم بی تفاوت باشم حتی خونه مادرم یا مادر همسرم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من هرجابرم دایم باید بگم آقا....نکن دیروز بردمش پارک بادی یعنی بقیه بیخیال من فقط حرص می‌خوردم نمی‌د ...

حرص بخوری بهتره والا..... مشخصه مسئولیت پذیرید.درسته بچه ها شیطونن و دوس دارن کودکی و بچگی کنن ولی از بی ادبی تنفر دارم

اینطور که شما میگین پدر مادر بچه هم بی ملاحظه بودن ولی بعضیا خداییش باملاحظن بچه هاشون غیررررر قابل کنترلن به خصوص اگه زیر سه چهار سال باشن واقعا تربیت بچه سخت ترین کار دنیاست اگه یه بچه بدقلق باشه که دیگه هیهاته😐

اینطور که شما میگین پدر مادر بچه هم بی ملاحظه بودن ولی بعضیا خداییش باملاحظن بچه هاشون غیررررر قابل ...

اره انصاف خوب چیزیه.دیدم پدر و مادرها ب فکر بچه هان..ولی بچه ماشالا شیطونن...ولی اطراف من هم مادرا شعور ندارن هم بچه هاشون

اتفاقا امشب خونه مادر شوهرم بودیم برادر شوهر یه بچه هشت ماهه دارم خواهر شوهرم داره طلاق میگیره رفته بودن بچه هاشو اورده بود یه پسره شش ساله داره دختر منم دوسالشه موقع شام اونا مشغوله شام بودن رو میز منم داشتم رو میل به دختر غذا می دادم پسره خواهر شوهر دوبار از رو بچه کوچیکه پرید هیچی نگفتم دفعه سوم رو سرامیک بود دعواش کردم میوفتی رو بچه خواهر شوهرم ناراحت شد من خودم نگاه می کنم گفتم بعد از اینکه بچه کمرش هیچ شد چه فایده بعد قهر کرده رفته اتاق بهش گفتم ببخشید من به خاطر بچه گفتم نپره بهم گفت دو روز پسرم اومده کسی نباید بهش چیزی بگه گفتم ببخشید نمی دونستم

هیچوقت یادم نمیره

من بچه بودم شاید ۵،۶ ساله

رفتیم خونه یکی از فامیلا

من فرفره داشتم

خیلیم دوسش داشتم

مگه یه بچه چی از زندگی میخواد؟

پسرشون که همسن من بود به زور فرفرمو گرفت مامانم اینا هم گفتن بده بهش برات میخریم

دوباره برام خریدن ولی اون فرفره یه تصویر خوب تو ذهنم داشت که اون ازم گرفت و خرابش کرد... 

شاید فکر کنید بچه ها متوجه نمیشن ولی مثل من تموم چیزا تو ذهنشون میمونه، تصویر به تصویر و خب اون زمان اون فرفره معزل بزرگی بود تو زندگی من.‌.

اتفاقا امشب خونه مادر شوهرم بودیم برادر شوهر یه بچه هشت ماهه دارم خواهر شوهرم داره طلاق میگیره رفته ...

عجب..... والا اصلا شگون نداره از رو بچه پرید

حرص بخوری بهتره والا..... مشخصه مسئولیت پذیرید.درسته بچه ها شیطونن و دوس دارن کودکی و بچگی کنن ولی ا ...

وقتی می‌ره تو استخر توپ هزاربارمیگم توپها رو ننداز بیرون یا بهش میگم جمعشون کنه 

خدا شاهده همسایه طبقه پایین مون ازش شاکی بود تموم اوناها رو با اینکه دوسال و نیم اش بود اون وقت ازسرش انداختم بچه عزیزه ولی تربیتش مهمتره اصلا از بچه لوس خوشم نمیاد 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اینطور که شما میگین پدر مادر بچه هم بی ملاحظه بودن ولی بعضیا خداییش باملاحظن بچه هاشون غیررررر قابل ...

ادم باید جوری بچشو کنترل کنه ک صابخونه اصن ب بچه نگه نکن این اجازه رو ندیم بش

من پسرم بزذگ ک شد دیدم اینجور غیر قابل کنترل شده میزنمش زیر بغلم میام خونه

در من زنی دیوانه فریاد میزند…