2777
2789
عنوان

بچه ی بی تربیت خالم

| مشاهده متن کامل بحث + 2060 بازدید | 56 پست

عزیزم حساسی واقعا بچه ها شیطونن پخصوصا پسر بچه ها من خودم دوتا دارم واقعا موهامو سفید کرده من جز خونا مادرم و خونه مادرشوهرم هههههههیچ جا نمیررررررم حتی خونه خاهرم چون اون بچس عقلش نرسیده ک زشته یا خطرناکه خاهرمم تو روم چیزی نگه پشتم میگه پس در نتیجه هیچ جا نمیرم.

البته عزیزم بچه شما کوچیکه هنوز  رفتار اون مادرم درست نبوده ولی خوب شما که ناراحت میشید چرا ادم ...

خودشون گفتن میایم شب نشینی بحرفیم.اگ اون پلاستیک میخورد ب سر بچم چی😢ب اون سنگینی

در من زنی دیوانه فریاد میزند…

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم حساسی واقعا بچه ها شیطونن پخصوصا پسر بچه ها من خودم دوتا دارم واقعا موهامو سفید کرده من جز خون ...

افرین یا جایی نریم.یا کنترل کنیم.این راهشه

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
درستش کن و قفلش کن منم دوتا اتاقام رو قفل میکنم همش😐

بعد . میگم نکن اینکارو...خواهرشوهر واموندم قهرش میگیره

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)

اون چن تا اسباب بازی ک پسرش گذاش تو کیف خالم هم نداد ها.رفتنی گف حالا ببرم بازی کنه از سرش بیفته!بحث اسباب بازی نیسا.فدا سر بچم.بحث تربیته

عزیزم حساسی واقعا بچه ها شیطونن پخصوصا پسر بچه ها من خودم دوتا دارم واقعا موهامو سفید کرده من جز خون ...

خوب شما شعورت میکشه که نمیری خونه مردم... 

من خودم دوتا پسر دارم... خیلی شیطون.... ولی اصلااا خونه کسی دست به وسیله هاشون نمیزنن... اگه هم بلند شن شیطونی کنن زود بلند میشم میرم

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️
بعد . میگم نکن اینکارو...خواهرشوهر واموندم قهرش میگیره

بدرک منم دختر جاریم ۹سالشه عنترخانم انقد عوضی بود همسایه هستیم اوایل عروسیم خودش میمود خونم شیطونی میکرد جرات نداشتم یه تو بگم  بهش چون جاری عنم بهش برمیخورد ولی بچه۲۱ماهه من الآن میره خونشون دست به هرچی میزنه دختر جاریم سرش داد میزد و از دستش میکشیدش😐😐😐😐منم دوماه پیش اومد خونم شیطونی میکرد ریدم به هیکلش ننه خرشم باهام قهر کرده خیلی لجم گرفته بهشون

اً
خوب شما شعورت میکشه که نمیری خونه مردم...  من خودم دوتا پسر دارم... خیلی شیطون.... ولی اصلااا ...

من عید از خونه خاهرم دراومدم هفت ماهه نرفتم خونه مامانم همو میبینیم میگم تگه ی لیوان تو خونه مامانم بشکونه چون مادربزرگشه نوه عزیزه چیزی نمیگه ولی حتی خاهرم ب دل نمیگیره.راستش کنترل کردن پسرا خیلی سخته واقعا سخته.ن عصابه خودمو خرد میکنم ن دیگرونو.

ی روز مهمون داشتم ..بچه های خواهرشوم خونمون بودن هی بازی میکردن..مهمونام هم شمالی بودن....خونه من و مادرشوهرم دیوار به دیوار هم هست...بعدش هی داشتن بازی میکردن تو خونم.بهشون گفتم برید بیرون بازی کنید.میخوام سفره شامو بکشم.... ایناهم رفته بودن ب مادرشون گفته بودن ک زن دایی از خونه بیرونمون کرده..وای ی داستانی ایجاد شد ک نگو....ایقد خواهرشوهرم دعوا انداخت.خخخخخخ

ی روز مهمون داشتم ..بچه های خواهرشوم خونمون بودن هی بازی میکردن..مهمونام هم شمالی بودن....خونه من و ...

بد تر از بچه بی تربیتش اون خواعر شوهرته.اول باید اونو ادب کرد: |