2703
2553

لیمو؟

مگه داریم

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

خیلی خوشمزه هست خیلیاا  اما نمیدونم چطوری

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
2720
2714
آره ترشی لیمو ترش

با آبش بجای سرکه استفاده میکنین؟

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

بشور حلقه حلقه کن یا از وسط چهار قسمت کن نمک بزن و نصف روز بذار تو افتاب بعد بریز تو شیشه و زردچوبه و فلفل به اندازه ای که رنگش زرد بشه و تیزی و نمکی که دوست دار بزن بهش  بعد دوباره با شیشه اش بذار تو افتاب تا اب لیمو پس بده هرچی اب لیمو کم داره اب لیمو تازه بریز روش تا پر شه

همکار من قزوینیه اینجوری درست میکنه:

لیمو رو پوست میکنن میغلتونن تو نمک میزارن تو شیشه درشو میبندن ۲ هفته میزارن تو افتاب

برتری نسبت به دیگران افتخار نیست ، بلکه برتری نسبت به گذشته خود افتخار است

من اینجوری درست میکنم که تو دبه لیمو رو میریزم لابه لایه نمک میریزم بدون اب بعد چند روز یه ا زرد میندازه اونو ڐخالی میکنم یه مشت نمک میریزم تکون میدم بره بی لیمو ها دوباه اب نداخت خالی میکنم و نمک میریزم اینقدر این کار ادامه میدم که دیگه لیمو اب نندازه اینجوری کامل تلخیش میره بعد 24 ساعت میریزم تو اب سرد هر دو ساعت ابش عوض میکنم که شوریش بره بعدش میزارم خشک شه بعد سرکه میریزم روش .هم به عنوان ترشی خوشمزه میشه هم برا تو خورشت.عین ژله میشه پوستش قابل خوردن

اول لیموهارو بشور بزار ۲۴ ساعت تو دمای محیط بمونن تا پوستش یه مقدار خشک بشه

بعد یه قاچ عمیق به شکل+بزن روشون اما طوری که از هم باز نشن هسته هاشو کاملا تخلیه کن بعد داخل نمک بغلتون لیموهارو بعد داخل اون برش عمیقت فلفل قرمز بریز بچین تو شیشه روهم دوباره بزار ۲۴ ساعت تو دمای محیط بمونه کمی آب میندازه

بعد روی لیموها ابلیموی تازه بریز و درشو محکم ببندبعداز یکماه ترشی میرسه که پوستش هم قابله خوردنه😋😋😋عاشقشم اگه بعد از یکماه خوردی و دیدی تلخه هنوز نرسیده دوباره بزار یه مدتی بمممونه

عااااالیه واسه تقویت سیستم ایمنی بدن 

تو خورشتها هم میتونی استفاده کنی

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687