اول لیموهارو بشور بزار ۲۴ ساعت تو دمای محیط بمونن تا پوستش یه مقدار خشک بشه
بعد یه قاچ عمیق به شکل+بزن روشون اما طوری که از هم باز نشن هسته هاشو کاملا تخلیه کن بعد داخل نمک بغلتون لیموهارو بعد داخل اون برش عمیقت فلفل قرمز بریز بچین تو شیشه روهم دوباره بزار ۲۴ ساعت تو دمای محیط بمونه کمی آب میندازه
بعد روی لیموها ابلیموی تازه بریز و درشو محکم ببندبعداز یکماه ترشی میرسه که پوستش هم قابله خوردنه😋😋😋عاشقشم اگه بعد از یکماه خوردی و دیدی تلخه هنوز نرسیده دوباره بزار یه مدتی بمممونه
عااااالیه واسه تقویت سیستم ایمنی بدن
تو خورشتها هم میتونی استفاده کنی