2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم یا نه؟

682 بازدید | 57 پست

بچه ها لطفا اونایی که شکست عشقی خوردن یا فاز منفی دارن نظر ندن که منو گمراه کنن

من یه نفرو خیلی وقته دوس دارم که اونم قبلا بهم علاقه داشت حالا بنا به دلایلی نشد با هم باشیم و خب من اونو پسش زدم ولی بعدا که عاشقش شدم رفتم سمتش اما اون نمیتونست که باهام باشه 

بعدش دیروز به دوستم پیام داده که اینستاشو داشت گفته از کیمیا خبری هست بهش بگو من سراغشو میگیرمو این حرفا میدونم اخرین بار رفتارم باهاش خوب نبوده ولی خب مجبور بودم نمیتونستم باهاش باشم خلاصه که شروع کرده این چیزارو یکم مختصر به دوستم توضیح داده دوستمم گفته خب بیا ایدی شو بدم خودت بهش بگو اونم گفته نه شاید با کسی وارد رابطه شده باشه درست نیس اگه اینطوری باشه من پیام بدم

هستین بقیه شو بگم؟

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

رفیقتوبگه با کسی نیس خبر دارم برو سراغش!

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل تو بودم به دوستم پیام داد از حال من بپرسه کم کم باهم دوست شدن و من موندم و دل شکسته 

دوستای گلم من مجردم و باردار نیستم این تیکر بارداری هم نشون دهنده تاریخ کنکورمه😨😨 برام دعا‌کنین و یه صلوات بفرستین😘😘

بعدش از اونجایی که شناخت کافی ازم نداره به دوستم گفته کیمیا اخلاقش اینا چطوریه 

بعد گفته از اون دخترایی هست که اهل دوس شدن با پسرا باشه یا مثلا از اونایی که هر روز با یه نفرن به دوستم گفته خواهشا بگو من بهش حرفی نمیزنم

از اونجایی که من ظاهرم یکم غلط اندازه همیشه راجبم همچین فکری میکنن اونم فکر کرده من الان با یکی دیگه تو رابطم  درحالیکه نمیدونه بخاطر اون به هیچ احدی محل نذاشتم از حس من نسبت به خودش مطمئن نیس دوستمم گفته من تاجایی میدونم به کسی محل نمیذاشت و اینا دیشبم به من تعریف کرد گفتم خب ایدی مو بده بهش اشکالی نداره حالا دیشب اومد فالوم کرد بلافاصله پستمم لایک کرد ولی نه حرفی زده نه چیزی من چیکار کنم اخه  

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

رفیقتوبگه با کسی نیس خبر دارم برو سراغش!

گفته تا جایی که من میدونم میگفت نمیخوام با کسی باشم ولی سکوتش داره اذیتم میکنه هیچی نمیگه پست دومم رو بخون

دوستت همون جا باید بهش میگفت کسی تو زندگیش نیست

بعد شما منتظر شی که اون تصمیم بگیره پیام بده

ولی اگه نگفت بهش

اگه خیلی صمیمی بودید نه از این دوستی های الکی 

اره پیام بده که تا اخر عمرت حسرت نخوری

بازم میگم اگه خیلی صمیمی بودید پیام بده