2777
2789
عنوان

بچه دوم نميخوام

469 بازدید | 38 پست

هر جا ميرم همه ميگن تا فاصلشون كمه دوميم بيار

من عاشق پسرمم اما خيلي بهم سخت گذشت اين يكسالو نيم و كلا ديگه بچه نميخوام انشاالله پسرمو برسونم به جايي كه بايد برسه و سالم باشه واسم كافيه

همش ميترسم نكنه خدا امتحانم كنه و ناخواسته باردار شم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای

این کابوس منم هست

به هیچ وجه بچه دوم نمیخوام

میترسم اگه باردار شم چکار کنم

از سقط میترسم.خیلی بده.تجربشو داشتم.البته ناچارا چون جنینم مشکل داشت

بعد خواسته باردار شدم

اما الان اصلااااااااااا دلم نمیخواد بچه دار بشم

یاد شب بیداری و اذیتا و کلا همهچیش میفتم وحشت میکنم

خدا منو ببخشه

به حرف مردم اگه بخوایم زندگی کنیم که باید بلانسبت شما ابصارمون رو بدیم دستشون بگیم بفرمایید هرحا میخواید بکشید ما رو هرحور خودت میدونی و فک میکنی درسته عمل کن باز همون قصه قدیمی که تا شوعر نکردی میگن جرا مجردی شوهر که کردی میگن چرا بچه نمیاری اولی رو میاری پس کو دومی؟دومی پس کو سوی؟خونه نخریدی؟ماشین نداری؟و......... تمومی نداره که

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

اگه بچه نمیخوای که به حرف کسی اهمیت نده شما برای مردم زندگی نمیکنی و هیچ کس شرایطشما رو حس و تجربه نکرده فقط خودشمایی که توی شرایط الانت هستی پس کاری به حرف مردم نداشته باش چون تمامی نداره و تمرکزت رو بزار اول برای همسر و بعدبرای فرزندت ، امااگه ناخواسته  باردار شدی مطمعن باش خواست خدا بوده نهمردم پس به بقیه ش هم دلت قرص باشه و اون لحظه فقط خداروشکر کن و لذتشو ببر لذت تمام سختیاش..اگه باردار شدی  به این فکر کن که پسرت بهترین حامیش خواهر و برادرش هستن ..نی نی ناخواسته  رو نگه دار گلم