nazaniiiin مدیر عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 57392 عنوان امضاي منو چجوري ميببنيد؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 55 پست از وقتي سايت خراب شده تركش هاي ماتحت منو نشونه رفتهبعضي امضامو بالاي كامنت ميبينن بعضيا بهم چسبيده ميبيننبعضيام كلا نميبيننشما امضاي منو چجوري ميبينيد؟؟ ❤️خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤ 1398/07/09 | 20:39 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sachli888 عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 2681 ببين درست شد؟؟ فاصلشو زياد كردم اره لاستیک سانتافه رو بندازی به پراید شاسی بلند نمیشه که!انقد با کفش پاشنه بلند ادا قد بلندا رو در نیار
0اسمورف0 عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 1383 😂😂😂😂 عكس كتاب اصول رو من گذاشتم توو تاپيكم برو ببين طراحي جلدشو تو تاپیک منم گذاشته بودی خیر سرم نشونش دادم رفته اینارو گرفته 😂😂😂😂😂😂
nazaniiiin مدیر استارتر عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 57392 @نی_نی_یار_5   درست شد يه پا ني ني يار شدم برا خودم بدون امكانات😁 ❤️خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
nazaniiiin مدیر استارتر عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 57392 تو تاپیک منم گذاشته بودی خیر سرم نشونش دادم رفته اینارو گرفته 😂😂😂😂😂😂 عه يادم رفته بود اسمتو😅اينترنتي بخر گلم بهتره ❤️خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
nazaniiiin مدیر استارتر عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 57392 😍درست شد پ ❤️خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
nazaniiiin مدیر استارتر عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 57392 خداروشکر پس😉 😘😘😘 ❤️خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
همیشه_مسافر عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 5021 ببين درست شد؟ اره الان من درست میبینم ********حالا شما صدام کنید نمیدونم شایدم بیام روحیه م عوض شه🐎🐎🐎****** دیگه تو تاپیکای انفجاری صدامم نکردید نکردید ☹☹☹ دیگه دل و دماغشو ندارم 😔😔😔
همیشه_مسافر عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 5021 😍درست شد پ تازه فکرمیکردم هرکی اینجوری مینویسه یعنی شاخ ه و این حرفابعد چاک میخوردم تا بخونم دیگه جدیدا نمیخونم امضاهارو ********حالا شما صدام کنید نمیدونم شایدم بیام روحیه م عوض شه🐎🐎🐎****** دیگه تو تاپیکای انفجاری صدامم نکردید نکردید ☹☹☹ دیگه دل و دماغشو ندارم 😔😔😔
nazaniiiin مدیر استارتر عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 57392 تازه فکرمیکردم هرکی اینجوری مینویسه یعنی شاخ ه و این حرفا بعد چاک میخوردم تا بخونم دیگه جدیدا نمیخ ... 😂😂نه بابا بهم ريخته بود ❤️خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
نی_نی_یار_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 22639 بعضيا درست ميبينن بعضيام بهم چسبيده😣 سلام عزیزم یک مشکلی داره سایت جدیدا وقتی شما پستی میذارین تو تاپیک به روزرسانی رو میزنیم امضاها میره بالای پست و به هم ریخته دیده میشه فقط زمانی که به روز رسانی رو میزنیم خودتون هم دقت کنین می بینین
nazaniiiin مدیر استارتر عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 57392 سلام عزیزم یک مشکلی داره سایت جدیدا وقتی شما پستی میذارین تو تاپیک به روزرسانی رو میزنیم امضاها میره ... براي همه اينجوريه يعني؟ ❤️خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
miinnaaa عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 3399 ببين درست شد؟ اره همچنان به شیطنت های دخترانه ام ادامه میدهم💃👯♂️..خدایا کمکم کن خطا نکنم🚫قضاوت ممنوع🚫