به کیلوی خیار ربط نداره عزیزم
ببین یه محلولی با این دستور بهت میگم درست کن هر چقدرم که خیارت زیاده اینو چند برابر کن
شش لیوان اب یک لیوان سرکه نصف لیوان نمک
اینو درست کن، خوب؟
بعدش خیار و سیر و فلفل و ترخون و مرزه رو بچین توی شیشه. پر که شد با این محلول پر کن در شیشه رو کیپ ببند. بعد شیشه رو بگذار تو یه قابلمه بزرگ تا نصف قد شیشه ها اب بریز (میتونی چند تا شیشه خیار شور درست کنی). قابلمه رو با شعله کم بگذار روی گاز. تا وقتی که از داخل شیشه ها حبابهای ریز ریز بیاد بالا به سمت در شیشه ها. رنگ خیاراتم تا اون موقع تیره شده و اماده هست میتونی بعد از سرد شدن نوش جان کنی 😋