2777
2789
عنوان

نی نی شیربه شیره

601 بازدید | 58 پست

مامانا بچه اول من پسره  پنج ماهشه اما خیلی دوست دارم دومی که باردارم دختر باشه به نظرتون امکانش هست دختر بشه؟ از طرف خانواده خودم بگم که مامانم ۸ تا نوه داره همه پسر مادرشوهرم ۳ تا نوه داره همه پسر..به نظرتون بچه دوم من دختر میشه؟

خدایاشکرت 🌹🌹🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اااا عزیزم بسلامتی کار از کار گذشته پسره

جدی حس ت اینو میگه که پسره خودم برام مهم نیست فقط سالم باشه اما شوهرم عاشق دختره شانس من هی میگه بیار تا دختر بشه

خدایاشکرت 🌹🌹🙏

ینی چقد بعضیا دلشون خجستس من پسرم اولین بچمه انقد اعصابم خورد میشد از گریه هاش تازه ده ماهه شده باهاشکنار اومدم میگم دیگ نمیخام وااااااای فاتحت خوندس با دو تا بچه کوچیک هرکی دیدم اینجوری روانی شده از دست بچه هاش 

آموخته‌ام که وقتی ناامید می‌شوم خداوند با تمام عظمتش ناراحت می‌شود و عاشقانه انتظار می‌کشد که به رحمتش امیدوار شوم.  
ینی چقد بعضیا دلشون خجستس من پسرم اولین بچمه انقد اعصابم خورد میشد از گریه هاش تازه ده ماهه شده باها ...

اره ولی دلم برا بچه میسوزه تنهاست منم غریبم تویه شهر دیگه منم میخوام پسرم 2سالش شد اقدام کم

ینی چقد بعضیا دلشون خجستس من پسرم اولین بچمه انقد اعصابم خورد میشد از گریه هاش تازه ده ماهه شده باها ...

نگوبابانترسون طفلكيو فاتحت خوندس فلان حالاكه بارداره بچه دركنارسختي شيريني خودشوداره عزيزم منم نينيم٨ماهشه اماكلاسرگرمم باهاش اتفاقاكارخوبي كردباهم اوردباهم بزرك ميشن بعدازچنسال خودش راحت ميشه بابا 

اره ولی دلم برا بچه میسوزه تنهاست منم غریبم تویه شهر دیگه منم میخوام پسرم 2سالش شد اقدام کم

دوسال اشکال نداره گلم از اب و گل در اومده یکار کن پس اول بفرست مهد یکم ازوابستگی بهت در بیاد بعد باردار شو چون اگ وابسته بشه بچه جدیدم بیاد حسودی میکنه بچه کوچیکو میزنه اعصاب توهم خورد میشه ها

آموخته‌ام که وقتی ناامید می‌شوم خداوند با تمام عظمتش ناراحت می‌شود و عاشقانه انتظار می‌کشد که به رحمتش امیدوار شوم.  

چجوری باردار شدی ؟ مگه شیر نمیدی؟ پرید میشدی؟پسر منم ۵ ماهشه. خودش نوزاده ، کاش یکم هم به خودت فرصت میدادی تا بدنت اماده بشه و هم نوزادت یکم از اب و‌گل دربیاد ، اونم نیازهای خاص خودشو داره که با اومدن یکی دیگه قطعا واسش کم میزاری، چند ماهه بارداری؟؟

این حقیقت خب بدنش هنوز جبران نکرده اون همه انرژی و ویتامین خون و‌کلسیم ک برا بارداری و زایمان قبلی از دست داده باز دوباره