لپه ها رو جدا بپز
بعد کره رو آب کن لپه ها ی پخته شده رو سرخ کن بعد ربتم اضاف کن بهشون؛ لپه و رب که خوب سرخ شدن بریز به گوشت پخته شده ات
چوب دارچین رو اضاف کن به قیمت
لیموعمانی های خیس خورده سوراخ شده ات هم اضاف کن
در پایان زعفرون آب کرده رو به خورشت اضاف کن
فقط دقت کن که قیمتو زودتر برداری
چون بعد از مدتی که از پختش گذشت و زیرش خاموشه کمی از آبشو به خود میکشه و کم آب میشه
پس حتمن دقت کن که آبش تنظیم باشه
به جای سیب زمینی سرخ شده خلال سیب زمینی آماده میتونی استفاده کنی
اگه طعم هل رو دوست داری یکی دو حب به خورشت اضاف کن خوش عطرش میکنه