2726

پیاز داغ کن وقتی یکم کرم رنگ شدن گوشت و لپه بریز باهم سرخ بشن زردچوبه و فلفل و گوجه رنده شده بریز روشون ، یکم ک باهم سرخ شدن بعدش اب جوش بریز و درشونو بزار دوساعت با شعله ی کم بپزن ، ۲۰ دقیقه قبل از خاموش کردن نمک و لیموعمانی اضاف کن ، سیب زمینی سرخ شده هم داخلش بریز هم روش واسه تزیین،نوشجان

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728

لپه ها رو جدا بپز

بعد کره رو آب کن لپه ها ی پخته شده رو سرخ کن بعد ربتم اضاف کن بهشون؛ لپه و رب که خوب سرخ شدن بریز به گوشت پخته شده ات

چوب دارچین رو اضاف کن به قیمت

لیموعمانی های خیس خورده سوراخ شده ات هم اضاف کن

در پایان زعفرون آب کرده رو به خورشت اضاف کن

فقط دقت کن که قیمتو زودتر برداری

چون بعد از مدتی که از پختش گذشت و زیرش خاموشه کمی از آبشو به خود میکشه و کم آب میشه

پس حتمن دقت کن که آبش تنظیم باشه

به جای سیب زمینی سرخ شده خلال سیب زمینی آماده میتونی استفاده کنی

اگه طعم هل رو دوست داری یکی دو حب به خورشت اضاف کن خوش عطرش میکنه

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

من قیمه هامو همه دوس دارن.اول پیاز داغ درست کن بهد گوشتو قشنگتفت بده بعد لپه رو اضافه کن البته لپه رو سه چار دقیقه بیشتر تفت نده بعد ربو اضافه کن سرخ کن بعد اب بریز زیرشو کم کم کن بزار اروم بپزه.چوب دارچینم اضافه کن.البته خود دارچینم میشه ها ولی رنگشو یکم تیره میکنه.یکمم فلفل سیاه و هل و ابلیمو.بعدم که پخت و خاموش کردی یه قاشق گلاب.سیب زمینی هم سرخ کن کنارش.

لپه ها رو جدا بپز بعد کره رو آب کن لپه ها ی پخته شده رو سرخ کن بعد ربتم اضاف کن بهشون؛ لپه و رب که ...

روشت عالیه.منم اینجور درست میکنم.محشر میشه

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

لپه رو جدا بپز دارچین یادت نره گوجه رنده کن بزار آبش کشیده بشه بعد تو غذا همراه رب استفاده کن

اگه فکر میکنی از من بیشتر میفهمی حق با شماست لطفا با بحث نه اعصاب خودت رو بهم بریز نه من رو چون نه من متقاعد میشم نه شما با تشکر از کاربران فهبم

عزیزم فقط تجربه من اینه ک اگه قبل از اینکه لپه بپزه رب اضافه کنی لپه سفت میشه و دیگه نمیپزه بذار لپه قشنگ بپزه بعد رب و بازرد چوبه سرخ کن واضافه کن

با پشتکار حتما میتونم به هدفم برسم  قد۱۷۲     وزن اولیه۷۳😣وزن فعلی ۷۱.۵۰۰🙄وزن هدف ۶۳💙

من دارچین میزنم آخرم که خاموشش کردم یه کم گلاب میریزم چند دیقه درشو میبندم بعد میارم یکمم لپه پودر کردم مث آرد اگه خیلی مهمون داشته باشم یه کم اول با اب سرد قاطی میکنم بعد توش میریزم غلیظ میشه

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730