2777
2789

صبحتون بخیر

من همیشه سردی میخورم و مشکلی نداشتم اما سر این بارداریم تا یذره سردی میخورم بهم نمیسازه ‌تهوعم شدیدتر میشه . ولی گرمی که میخورم خوبم بنظرتون به جنسیت بچه ربط داره که اینطوری اذیت میکنه یا به ۷ سال تغییر مزاج رسیدم؟

من نی نی پسر دارم توراه .ی گاز خیار بخورم یا چیز سرد منفجر میشم گرمی میخورم اوکی هستم

پس دل بابای حسابی شاد که پسر میخواست جنسش جور بشه😁 پسر داشتن ترسناکه نه؟😓

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس دل بابای حسابی شاد که پسر میخواست جنسش جور بشه😁 پسر داشتن ترسناکه نه؟😓

نه.برسه ب سن راهنمایی دبیرستان ترسناکه.پسر بزرگ من دوازده سالشه ی وقتایی دلم میخاد خفش کنم انقدر حرصم میده .تازه مثل سگ میترسه .نترسه خدا میدونه چی درمیاد از اب

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده

عزیزم  کلا نباید غذای سرد بخوری        چه دختر داشته باشی چه پسر    غذای سرد برات بده       گرمی جات بیشتر بخور

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد

آقای دکتر خیراندیش میگه  >     شبی هفت عدد انجیر          صبح هم هفت عدد زیتون          شب موقع خواب هم عطر گل محمدی بو کن            اگر هم کسی رو داری که از جنوب میاد (قشم کیش بندرعباس) بگو برات یه قمقمه آب بیاره         روی چند قاشق آب اقیانوس بخور

این هایی که گفتم عین حرف های دکتر خیراندیش ه                این هم لینکش         https://t.me/hakimkhirandish/3006
ان شالله بچه ات به سلامتی به دنیا میاد

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد

من وقتی ک باردار شدم بدنم خیلی گرمایی شد

قبل از بارداری طبعم فکر میکنم سرد بود ولی نه خیلی زیاد

باردار ک شدم از حرارت زیاد بدنم همیشه پشت کمرم و قسمت سینه هام پر از جوش میشد تا وقتی ک بچم بدنیا اومد و بعد از گذشت دو ماه دیگه اون جوش ها پاک شدن

بچم پسره

الانم ک بچم یکسال و ۴ماهشه هنوزم بدنم همیشه حرارت داره.همه از سرما دارن یخ میزنن ولی من انگار داره بدنم همش حرارت میاره بیرون

من وقتی ک باردار شدم بدنم خیلی گرمایی شد قبل از بارداری طبعم فکر میکنم سرد بود ولی نه خیلی زیاد با ...

مم خودم سردی میخوردم و یذره گرمی باعث میشد جوش بریزم بیرون . الان که باردارم هنوز جنسیت رو نمیدونم برامم مهم نیست ولی کنجکاو بودم ببینم جنسیت بچه رو طبع انسان تاثیر که میذاره موقته یا کلا طبعو عوض میکنه چون تا یذره سری میخورم حالم بد میشه 

مم خودم سردی میخوردم و یذره گرمی باعث میشد جوش بریزم بیرون . الان که باردارم هنوز جنسیت رو نمیدونم ب ...

من تو یه کتاب طب مزاج شناسی خوندم نوشته بود خیلی زیاد تاثیر داره

مثلا من تو بارداری بدنم طبعش خیلی گرم شده بود.رو هیچ غذایی یادم نمیاد ک اون موقع حساسیت داشته باشم ولی شما ک ب خوردن سردی حساس میشی شاید بدنت سرد شده و احتمالش اینه ک دختر باشه

صد در صد نیست ولی احتمالش زیاده

ان شالله ک بچت صحیح و سالم بدنیا بیاد🌹🌹