smillle مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 696 عنوان خیلی گرونیه 268 بازدید | 15 پست امروز رفتم پارچه خریدمشد ۱۳۰۰ ۱۰۰ تومنم زیرش میشه۵۰۰ تومنم دوختتقریبا ۲ تومن😩😩😩چرا اینقدر گرونهیه پارچه پرسیدم متری ۳ و نیم گف خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍 خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤ 1398/07/03 | 19:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_طاها۹۷ عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 22391 اره منم چن روز پیش رفتم خریدم شد ۷۴۰یعنی یارو فاکتور کرد پشم ام ربخت😐 این دنیا کسانی را رها کرد که بیشتر از شما عاشقش بودند🍂
fereen عضویت: 1396/04/19 تعداد پست: 2188 جنسش از طلا بود؟😐 قبل باز کردن دهنمون به بول شتی که قراره ازش خارج بشه فکر کنیم 🤡
الیناز70 عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 10309 چرا آماده نمیگیری.هم خوشگل.هم ب صرفه شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔 ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر
smillle مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 696 چرا آماده نمیگیری.هم خوشگل.هم ب صرفه اماده خوشگلاش ۶ تومنه خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍 خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤
smillle مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 696 عکس پارچت رو بذار با مدلی ک میخوای بدوزی عکس پارچمو ندارم شنبه تحویل میگیرم خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍 خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤
الیناز70 عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 10309 اماده خوشگلاش ۶ تومنه یه معمولیتر بگیر کمتر...تازه دوختشم خیلی گرونه..من خواهرم لباس۴تومنی از دیوار گرفت...۱۸۰۰😏 شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔 ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر
shabebarani عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 19338 چرا آماده نمیگیری.هم خوشگل.هم ب صرفه آره والا در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)
parzhak عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 61624 بچه ها نون گرون شده؟ آره برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
smillle مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 696 باد آورده ست مگه اینجوری خرج می کنید؟ ن گلم چه بادآورده ای واسه حنام میدوزونم خوب یه روزه دیگه خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍 خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤
smillle مدیر استارتر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 696 یه معمولیتر بگیر کمتر...تازه دوختشم خیلی گرونه..من خواهرم لباس۴تومنی از دیوار گرفت...۱۸۰۰😏 من واسه حنام میخواستمقرمز باشه خاص باشه وگرنه واسه عروسیه فامیل چرا اینهمه باید پول لباس بدم مگه دیوونم خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍 خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤
الیناز70 عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 10309 من واسه حنام میخواستم قرمز باشه خاص باشه وگرنه واسه عروسیه فامیل چرا اینهمه باید پول لباس بد ... عههه.پس باید خاص باشه.بسلامتی شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔 ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر