2703
2553


خیارشور سرکه ای

16پیمانه اب (اب شیرنه اب جوشیده)2پیمانه سرکه سفیدویک پیمانه نمک(پیمانه هرچی بودفرقی نداره مال من استکان فرانسوی.

خیارهابعدشستیدوخشک شد باخلال دندون وسطش سوراخ کنیدکه خلال ازطرف دیگه بیرون بیادبخاطرخیارها پوک نشه.

سیروهویج وفلفل دلمه چوب پونه وچوب رازیانه وشویدوبرگ انگورو..نصف استکان ابلیموعالیمیشه. یک روزدربش بازباشه سرش خالیشددوباره سرکه بریزیدپلاستیک بزاریدوببندید3روزجای گرم باشه بعدیخچال یاجای سرد



کاربر مانترا
ببين گلم خيلي راحته. خيار سير فلفلِ از وسط دو نيم شده لازم داري. با كمي برگ كرفس، كمي شويد و كمي هم ترخون.سبزيجاتت رو هم ريز ريز نكن. از ساقه نصف كن كه فقط عطر و طعم بده به موادت

نسبت آب به نمك هم ١٨ بع ١ باشه

هر پيمانه اي انتخاب ميكني ١٨ تا ازش آب بريز يك پيمانه هم نمك. نصف هم سركه سفيد



موادت و دستت يا چاقوت چرب نباشه اصلا چون کپک میزنه ميريزي تو ظرف. درش و محكم ميكني ميذاري رو كانتر اشپزخونه تا ٣ روز حدودا. يا تا وقتي كه رنك خيارهات كمي عوض بشه.

آب جوشیده هم لازم نیست من هربار آب جوشیده ریختم خراب شده. خیارشورای من حرف نداره هر وقت خیار ریز به تورم بخوره حتما یه شیشه کوچولو خیارشور میزارم



بادنجون بانمک بزاریدپخته بشه ابکش کنیدآبش که رفت باگوشتکوب بکوبیدونمک وفلفل وسیروهویج رنده شده وسبزی معطروسیادونه وزردچوبه ودارچین فلفل سبزوسرکه انگوربریزیدازفردااماده خوردن


ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687