happyrose مدیر استارتر عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 1926 عنوان جالبناک 77 بازدید | 7 پست دقت کردین طرف پست میزنه نظر بدید چه کنم و فلان.بعد جنگ راه میندازه چرا نظر مخالف میدین؟!خب خواهرم پست زدی بگو بیایم تاییدت کنیم!😂یکسری ام گویا از توهماتشون مینویسن هرچی میگی چهارتا بدترشو سرهم میکنن. ای باباااااااا تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍 1398/07/03 | 04:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_شمالی، عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 5553 چی شده اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
happyrose مدیر استارتر عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 1926 چی شده از زعضی پستا ادم هنگ میکنه اصلا. الان چندتا تاپیک رفتم دیگه خندم گرفت یهو اینو تاپیک زدم تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
دختر_شمالی، عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 5553 از زعضی پستا ادم هنگ میکنه اصلا. الان چندتا تاپیک رفتم دیگه خندم گرفت یهو اینو تاپیک زدم حق داری خدایی منم امشب کم چیزها ندیدم😑😑 اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
happyrose مدیر استارتر عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 1926 حق داری خدایی منم امشب کم چیزها ندیدم😑😑 خدایی دقت کردی مردم چه چیزایی رو گنده میکنن یا الکی سرش جنجال میکنن. اخه چه کاریهههه تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
دختر_شمالی، عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 5553 خدایی دقت کردی مردم چه چیزایی رو گنده میکنن یا الکی سرش جنجال میکنن. اخه چه کاریهههه دقیقا بعد مخالفت میکنی شروع میکنن به تحقیر و مسخره کردن اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
happyrose مدیر استارتر عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 1926 دقیقا بعد مخالفت میکنی شروع میکنن به تحقیر و مسخره کردن آی قربون دهنت تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
دختر_شمالی، عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 5553 آی قربون دهنت اینجا ادمای بی نزاکت زیاد پیدا میشه حتی اگه تو هم دهن به دهن نذاری خودشون ول کن نیستن یه سریا عین خروس جنگین میخوان عقده های زندگیشونو رو بقیه خالی کنن همین اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…