2777
2789
عنوان

خونه بخری یا بسازی...

164 بازدید | 27 پست

سلام...بچه ها خونه بخری کمتر پات در میاد یا بسازی از لحاظ هزینه ایی؟؟

من خودم میگم اگه بسازیم کمتر در میاد کمتر که نه البته یعنی زیاد فشاار رومون نمیاد چون اینجوری کم کم میسازی ولی بخوای بخری بیاید پول یه جا بدی نظر شما چیه؟؟

فعلا یه زمین۲۵۰متری داریم

تعداد رای : 18
نظرسنجی
بسازید
14
77%
بخرید
4
22%

وقتی زمین دارین بسازید بهتره براتون هرمدلی ک دوست دارین متراژشم ک عالیه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه منظورت از خونه ساختن به روش مهندسی و اجرای فونداسیون و موارد مهندسی و... هست که یه مقدار بیشتر درمیاد ولی اگه منظورت از نظر خونه ساختن به شیوه قدیمی وبدون مهندسی هست کمتر درمیاد ولی خب خدایی نکرده اتفاقی بیفته دستت به جایی بند نیست 

خواهره من ساخت میگفت هیچوقت فکر نمیکردم انقدر هزینه داشته باشه

بهترینش اینه که خونه ی قدیمیُ ارزون بخری بعد به سلیقه ی خودت بازسازی کنی

خونه رو اگه غیراصولی و با متریالِ پایین بخوای بسازی و هزینه ی خاصی نکنی و تمامِ وسایلت ارزونترین نوعش باشه شاید ساختنش بصرفه باشه

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.

بخری بهتره 

روز ب روز داره مصالح گرون میشه

دو  برابر ک هیچ شاید ده برابرم پات دربیاد

ازو ور منت بنا و کارگر و نقشه کش و مهندس و کوفت و زهر مارم باید بکشی 

nil_کاربری دومم 😐

خواهره من ساخت میگفت هیچوقت فکر نمیکردم انقدر هزینه داشته باشه بهترینش اینه که خونه ی قدیمیُ ارزون ...

آره اینم یه نظریه

ولی خب خونه های ارزون تو بهترین جای شهر نیستن این مشکله⁦☹️⁩

بخری بهتره  روز ب روز داره مصالح گرون میشه دو  برابر ک هیچ شاید ده برابرم پات دربیاد از ...

آره از یه طرف اینو میگفتم که مصالح گرونه😰

خب یه خونه خوب۳۰۰-۴۰۰میلیونه😣 که بخوای بخری

آره از یه طرف اینو میگفتم که مصالح گرونه😰 خب یه خونه خوب۳۰۰-۴۰۰میلیونه😣 که بخوای بخری

در عوض  سر سال سود کردی 

خونه هی میره بالا

نهایت بدی یه مدت رهن یکم از پول خودشو در میاره

nil_کاربری دومم 😐

آره اینم یه نظریه ولی خب خونه های ارزون تو بهترین جای شهر نیستن این مشکله⁦☹️⁩

آره دیگه اونم هست 

خونه ساختن مثلِ پول ریختن توی یه چاهیه که هیچوقت پر نمیشه البته به سطح توقعات طرف بستگی داره ولی قبلش فکر کن و هدف و بودجتونُ مشخص کن بعد ببین با متراژ و مدلی که میخوای هماهنگی داره یا نه

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.
در عوض  سر سال سود کردی  خونه هی میره بالا نهایت بدی یه مدت رهن یکم از پول خودشو در میار ...

خونه۳۰۰میلیونیو باحقوق۳میلیون و یک میلیون پس انداز چطوری بخرم میشن یعنی