2777
2789

بعد از سقطی که داشتم باز باردار شدم یعنی فکرشو نمیکردم باردار باشم اخه برخلاف بارداری قبلی که سقط شد هیچ علائمی نداشتم ولی بی بی مثبت شد وقتی مثبت شد کل تنم میلرزید کلی گریه کردم خیلی ترسیدم روزای گذشته مثل فیلم برام مرور شد میترسم اینم مثل قبلی رشدش متوقف بشه میترسم اینم سالم نمونه به دنیا نیاد 😭😭شب از درد زیر دلم یهو از خواب میپرم و هیچ علامتی ندارم نه سینه درد نه حالت تهوع نه هیچ چیز دیگه وحشت کردم برام دعا کنید 😭😭

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشاالله به سلامت به دنیا میاد عزیزم

قرار نیست اون اتفاق دوباره بیفته اصلا به دلت بد راه نده

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

عزیزم انشاالله که سلامت بیاد بغلت . براش صلوات گفتم

‍ ﺷﮏ ﻧﮑﻦ! ﺩﺭﺳﺖ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﺁﺧﺮﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﺗﻮﻛﻞ ﻭ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﻳﺖ تاریکیﻧﻮﺭی ﻧﻤﺎﻳﺎﻥ میشودﻣﻌﺠﺰﻩ ﺍی ﺭﺥ میدهدو ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﻣﻴﺮﺳﺪ ...

عززیز دلم منم قبل بارداری سقط داشتم وقتی فهمیدم یاردارم خیلی ترسیدم کلی گریه کردم ......بخدا توکل کن ....ایشالا نینیت سالم بدنیا بیاد

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖

عزیزم دقیقا مثل من الانم ۷ هفتمه منم ن حالت تهوع دارم نه سینه درد و هیچی اوایل هم همش زیر دلم درد میگرفت اصلا نگران نباش گلم به حق محمد که بچت خوشکل و سالم میاد بغلت

اگر از عاشقـــیـــ گفتم      همیشه ازتو گفتم ...
ایت الکرسی خوندم  ایشالا که خدا بهت یه بچه سالم و صالح میده

ممنونم ازت عزیزم خدا هرچی میخوای بهت بده 🙏🙏

منم ی سقط داشتم الانم حاملم باز. هنوزم خابشو میبینم ک لک دیدم میخام برم دکتر همه جا تعطیله .اینقدر تو خاب گریه میکنم. بخاطر تجربه بدی ک داشتیم اینجوری هستیم. ولی توکل ب خدا کن قرار نیس همیشه اون اتفاق واست بیوفته.یکی عمرش ب دنیا نیست هیچ کاری هم از دس کسی بر نمیاد

خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)
انشاالله به سلامت به دنیا میاد عزیزم قرار نیست اون اتفاق دوباره بیفته اصلا به دلت بد راه نده

انشالله عزیزم دلم واسه همسرم میسوزه نمیخوام شادی تو چشماش از بین بره 🙏