2777
2789
عنوان

یه جمله بهم بگین ...😄 دلبخواه

62 بازدید | 14 پست

مث فال 🙆‍

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جمله یا کلمه؟

جمله دلبندم

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
شما خیلی مهربونی و همه دوستت دارن🙃 خودتو دست کم نگیر

ووووی ... مچکرم😘

از فاطمه نام دوری کن

اخه چرا😅

جمله دلبندم

کاش یه نفر امروز بمیره. و آخرین دقایق زندگیش باشه. دقیقا یک سال و بیست و هشت روز دلم خونه و چشمم پر از اشک. اینقدر گریه کردم سو چشمام رفته.

کاش امشب توی سردخونه باشه و فردا زیر خاک.

خدایا............. قلبم تیر میکشه.

کاش یه نفر امروز بمیره. و آخرین دقایق زندگیش باشه. دقیقا یک سال و بیست و هشت روز دلم خونه و چشمم پر ...

عزیزم بزار یه چیزی رو برات بگم ... من تا دیشب جیگرم داشت میسوخت از ظلم و بی معرفتی یه ادمی ... که یه روز مثل چشام بهش اعتماد داشتم ... مدام میگفتم خدایا به تو واگزارش میکنم و ... اما دیشب نماز که خوندم بخشیدمش و براش دعا کردم صبح که پاشدم دیدم اون اهمیتی که برام داشته کاملا از بین رفته ... و کاملا احساس منفیم تموم شده .... چیزی که خیلی میخواستم اتفاق بیفته و وقتی رهاش کردم اتفاق افتاد ... از این به بعد تصمیم گرفتم براش دعا کنم از ته دل چون میدونم خودم بعدش حالم خوب میشه