برای چهارنفر
سینه مرغ کامل(ترجیحاً) با ادویه آبپز شود.
یه پیاز در روغن تفت میدهیم و مرغ پخته را در آن ریش ریش کرده و تفت میدهیم و زرشک رو به اون اضافه میکنیم و تفت میدهیم و تمام.
۳ پیمانه برنج را آبکش میکنیم
یه لیوان یا سه قاشق ماست با یک تخم مرغ و یه قاشق مرباخوری فلفل سیاه و سه قاشق غ خوری زعفران با یک لیوان روغن قاطی میکنیم و بعد برنج رو مرحله مرحله اضافه میکنیم و هم میزنیم که همه مواد به خورد هم برن و برنج زرد و خوش رنگ بشه
حالا قابلمه رو چرب میکنیم ونصفی از برنج زعفرانی که آماده کردیم تهش میریزیم و بادست یا قاشق🙄 فشارش میدیم منسجم بشه و بعد مخلوط گوشت رو میریزیم و بعد بقیه برنج و دوباره فشارش میدیم و میگذاریم دم بکشد با شعله خیلیییییی کم بذار دم بکشه جوری که بگی خاموش نشه و اینجوری حدودا ۹۰ دقیقه بذار بمونه وگرنه ۱ ساعت با شعله کم معمولی هم خوبه
من اینجوری درست میکنم عااااااللللیییییی میشه همه عاشقشن😍😍😋😋