نذا مدیر استارتر عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 452 عنوان بهترین روش واسه کیک اسفنجی 57 بازدید | 4 پست چیه ؟؟که خوب پف کنه لیلای کسی باش که مجنون تو باشد 1398/06/30 | 09:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دریاراد عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 5786 پنج دقیقه تخم مرغ رو با دور متوسط همزن بزن ک بیاد بالا و سفید بشه و کف کنه ب اصطلاح حرکات دورانی همزن هم موقع درست کردن مایع کیک باید تو ی جهت باشه خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹 .
جودی۲۶ عضویت: 1396/10/28 تعداد پست: 2895 اندازه دقیق مواد الک کردن مواد خشکدورانی هم زدن موادوحرارت فر میشه برای حل مشکلاتم دعاکنیدوصلوات بفرسیدممنون
دخــتــــرآبدیـــــس عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 1876 آرد رو سه بار الک کن. بگین پورت تازه باشه.سفید و زرده رو جدا کن. سفیده رو خوب بزن تا کف کنه و از ظرف نری ه. شکر رو آسیاب کن. به مخلوط زرده و شکر آب جوش اضافه کن. به صورت دورانی هم بزن حتما. دوره های قالب رو اصلا چرب نکن. به قالب ضربه نزن.
مامان_نی_نی_۳۶هفته عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 5774 سفیده کاملا جدا و کاملا زده شده به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند