yas___banoo مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 1860 عنوان یسوتل اشپزی دارم. 72 بازدید | 12 پست گوشت گوسفندی رو باید بشورم بسته بندی کنم یا اینک بسته بندی کنم بعد موقع پخت بشورم؟ 1398/06/28 | 20:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iiiiii عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 3854 نه نشور اگ بشوری سیاه میشه بعده یه مدت 💎هیچ چیز از هیچکس بعید نیست💎
helen72 عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 6433 من میشورم خورد میکنم بعد بسته بندی از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
آش_رشته3934 عضویت: 1395/05/11 تعداد پست: 26871 بسته بندی کن موقع پخت بشور دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
نفسم_پسرم عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 1880 بشورخوردکن فریزکن نفسم عمرم زندگیم وجودم دلخوشیم پاره ی تنم فقط پسرم.خاله هاصلوات میفرستین سالم وسلامت بیادبغلم؟حاجتتون روا😍😍
anitasamane عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 1625 سلام همون اول که هنوز گوشت رو تکه نکردی بشور داخل ابکش بزار.بعد خوردش کن و بسته بندی کن تمام دنیام آقاییه و دو تا دوخملام
anitasamane عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 1625 اگر هم می خوای تازه تر بمونه حتما داخل دو تا پلاستیک فریز بزار.اینجوری رنگش هم عوض نمیشه تمام دنیام آقاییه و دو تا دوخملام
سندوس عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 2695 مامان من تمیز میشوره میزاره تو اب و نمک بعد سه چهار ساعت ابکشی میکنه میزاره ابش بره بعدشم بسته بندی میکنه مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم
yas___banoo مدیر استارتر عضویت: 1398/05/21 تعداد پست: 1860 مامان من تمیز میشوره میزاره تو اب و نمک بعد سه چهار ساعت ابکشی میکنه میزاره ابش بره بعدشم بسته بندی ... میگن ب گوشت نمک بزنی دیر میپزه ک
سندوس عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 2695 میگن ب گوشت نمک بزنی دیر میپزه ک اون حین پختش ک نباید بزنی ولی قبلش اب نمک میریزه روش تا خونابش بره تمیز بشه مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم