2733
2734
عنوان

کدبانوها سوال آشپزی دارم

91 بازدید | 14 پست

سلام به همگی 

دوستای گلم سوالم درمورد پخت گوشت خورشت هست،من قبلا اول گوشت رو تو اب میذاشتم جوش بخوره و کف و خونابه هاش خارج شه بعد با پیاز تفت میدادم، اما گوشتم یخورده خشک و سفت میشد 

حالا طبق گفته خیلی از خانوما گوشت رو بدون اینکه بذارم تو آب ،همون اول با پیاز تفت میدم گوشت خیلی خوش طعم میشه  اما خب میبینم که خونابه هاش ازش خارج میشه و این رو دوس ندارم 

حالا شما بگید با این خونابه ها که وقت تفت دادن خارج میشه چکار میکنید؟؟؟

یا رب از ابر هدایت برسان بارانی....

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢

خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍

بیا اینم لینکش

ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731

عزیزم کوبیده که میخوری مگه خونابشو جدا میکنن اصلا کی گفته باید خونابه جدا شه ویتامین گوشتو کلا از بین میبری که ! گوشتتو با پیاز داغ بذار تفت بخوره همون اول همه چیزشو بریز توش و زیرشو کم کن بذار خودش بپزه قیمه عالی میشه 

2738
من تا حالا خونابه اي نديدم يكم تفت بدي رنگ گوشت عوض ميشه همين خوني نيست 

عزیزم همون وقتی که رنگ گوشت عوض میشه از بافت خود گوشت یخورده خونابه میاد

یا رب از ابر هدایت برسان بارانی....
عزیزم کوبیده که میخوری مگه خونابشو جدا میکنن اصلا کی گفته باید خونابه جدا شه ویتامین گوشتو کلا از بی ...

مرسی عزیزم آره دست میگید شما نمیدونم چرا انقد رو این قضیه حساس شدم

یا رب از ابر هدایت برسان بارانی....
خیلی خیلی میشورم اما باز از بافت خود گوشت یه مقدار خارج میشه

خب اونجاش دگ طبیعیه مشکلی نداره حساس نشو

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز