2733
2734

ببین دو قاشق روغن مایع بریز کف قابلمه بعد یه مشت که خیلی هم مشتت پر نکرده باشی ذرت بریز .سر قابلمه رو هم حتما ببند .بعد ۳۰ ثانیه قابلمه رو تکون بده  تمام

آنان که بودنت را قدر نمیدانند رفتنت را نامردی میخوانند

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731

من کاملا بدون روغن درست میکنم ، به ذرت ها کمی نمک و فلفل میزنم میریزم تو یه قابلمه کوچیک در قابلمه رو میزارم با حرارت زیاد،  وقتی صدای یکی دو تا تق توق رو شنیدم حرارت رو کم‌میکنم تا اروم شکفته بشن و نسوزن

وقتی دیگه صدایی نیومد آماده است

اول بزار قابلمه داغ بشه روغن زیاد نمیخواد اولین بار درست کردی زیاد نریز بعد ک روغن رو ریختی بزار خوب خوب داغ بشه ذرت هاروبریز یکم نمک بریز رو ذرتا ظرف رو ی تکون بده شله زیاد باشه اولی ک ترکید درب قابلمه روبزار شعله رو متوسط کن ک اطراف قابلمه نسوزه یکی دوبار تکون بده تااحخرین صدا ک داشت زود خالی کن تو ظرف یکی بخور بی نمک بود نمک بپاش روش وهم بزن .اگه دیدی خوب درست نشدن بار دوم روغن بیشتر بریز ولی روغن خوب داغ بشه وذرت رطوبت نگرفته باشه خوب درنیاد

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
ببین دو قاشق روغن مایع بریز کف قابلمه بعد یه مشت که خیلی هم مشتت پر نکرده باشی ذرت بریز .سر قابلمه ر ...

میشه بپرسم کجایی هستید شما

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
2738
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز