2777
2789
عنوان

عمل بینی با بچه سخته به نظرتون؟

193 بازدید | 17 پست

پسرم ۱۶ ماهشه تازمستون میخوام عمل کنم میگم شاید سخت باشه. به نظرتون صبر کنم یکم بزرگ شه؟ بزرگ شه سختتر نیست؟ وزنش هم میره بالا بلاخره بچه س بغل میخواد دیگه از یه طرفم زورش زیاد میشه یه مشت بزنه فک کنم دماغم خرد بشه اینم مشکلات بزرگتر شدنشه

تا این بچه ها بزرگ بشن و آدم بشن ما پیر میشیم😣

پس کی به خودمون برسیم آخه

بچه داری هر دورانش یه جور سختی داره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط بایدخودتوکنترل کنی دادنزنی سرش حرف نزنی باهاش یه هفته کامل کنارت یکی باشه بچه روببره توالت وحمام...

من ترمیم رفتم راحت بودم

ولی خواهرشوهرم عمل کرددخترش خیلی اذیتش کردسرخوابیدن و...میچسبیدبه مامانش

حساس شده بودبه بینی مامانش دوست داشت دست بزنه...بامامانش بره توالت وحمام و...بهانه داشت...

بستگی به بچه ت داره

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
نه بابا چه کمکی زایمان کردم مامانم عین خیالش نبود چه برسه به این که تو عمل زیبایی بیاد کمکم

منم مامانم انقدردرگیربچه های خواهرمه چون جداشده اصلاازش توقع ندارم

قشنگ مصداق بارزکس نخاردپشت من جزناخن انگشت منم😄

ترمیم کردم دوساعت نکشیدرفتم بادوتابچه خونه ی خودم

شام وناهارمم واسه دوروزدرست کردم

دوسه روزم توکه کمک نداری ازبیرون بگیر

کله پاچه و...م بخورزودسرپات میکنه

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
فقط بایدخودتوکنترل کنی دادنزنی سرش حرف نزنی باهاش یه هفته کامل کنارت یکی باشه بچه روببره توالت وحمام ...

زیاد بهونه گیر نیست ولی بزرگتر بشه بهانه گیرتر میشه

یکم موقع خواب اذیت میکنه فقط دلم واسه شوهرم میسوزه که باید دست تنها بچه رو نگه داره. مادر و خواهرام زیاد اهل کمک کردن نیستن

فقط شوهرم میتونه کمک کنه اونم سه چهار روز میتونه مرخصی بگیره

همونم خوبه اگه آدمی هستی تومریضی کلافه میشه همون سه چهارروزم زودبلندمیشی

فقط سختیش حرف نزدنه اونم اگه بچه ت کارتون وکتاب و...سرگرمش میکنه که هیچی عمل کن

منم مامانم انقدردرگیربچه های خواهرمه چون جداشده اصلاازش توقع ندارم قشنگ مصداق بارزکس نخاردپشت من جز ...

به کی بگم بیاد کسی رو نمیشناسم نمیتونم به پرستار اعتماد کنم

به کی بگم بیاد کسی رو نمیشناسم نمیتونم به پرستار اعتماد کنم

منم تنهابودم اگه بنیه ی بدنیت خوبه وتودردمقاومی الان عمل کنی بهتره تابزرگ بشه هی حرف بزنه باهات

من خودم سرزایمانم خداشاهده روزسوم خونه ی خودم بودم دست تنهابادردبخیه...خم راه میرفتم...

بنظرم میتوونی

گوشیتم نت روفول کن اذیت کردبازی بده دستش واسباب بازی جدیددوتا بهش بدیدهمون روزتاچندروزسرگرمشون باشه...

فقط بغلش نکن وحرف نزن چون تاثیرداره