2733
2734
عنوان

حلوای انگشت پیچ بوشهری(جنوبی)

2673 بازدید | 14 پست

آرد سفید یا گندم و روغن مایع هرکدوم:1لیوان

شکر:2لیوان

آب و گلاب هرکدوم:نصف لیوان

آبلیمو:1قاشق غذا خوری.(برای اینکه شکرک نزنه حلوامون بهش میزنیم )

زعفرون به اندازه ی دلخواهمون

اول آب و گلاب و شکر رو توی کاسه ای میریزیم  و خوب هم میزنیم تا جایی که دون اخر شکرکاملا حل بشه( میتونید برای دو سه دقیقه رو حرارت اجاق گاز اونو حل کنید )بعد اخر کار ابلیمو و زعفران غلیظ دم داده رو به شهدمون اضافه میکنیم.حالا میریم سراغ آرد و روغن،آرد و روغن رو با حرارت ملایم مدام هم میزنیم به یه جهت.این خیلی مهمه واسه کشدار شدن حلوامون.در حدی آرد و روغنمون بود میدیم که از خامی دربیاد و بودی آرد و روغنمون حس کنیم.نباید زیاد بود داد و رنگش تغییر کنه.وقتی به این قسمت کار رسید زیر شعله کم میکنیم کم کم شهدمون به اردو روغنمون اضافه میکنیم درحین اضافه کردن با سرعت به یه جهت هم میزنیم.باید سرعت عملمون بالا باشه در این زمان.اگه دوست دارید کمی شل دربیاد نمیزاریم زیاد رو گاز باشه اگه دلتون خواست خیلی سفت شه بیشتر میزاریم رو شعله باشه.و همچنان به هم زدن ادامه میدیم.حالا برای اینکه حلوامون بینظیر شه میایم به همون داغی 3_4دقیقه با همزن برقی میزنیم.بهترین حلوا رو بهتون میده.بعد با پودر نارگیل یا خلال پسته تزیین کنید.


ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
2738
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز