آرد سفید یا گندم و روغن مایع هرکدوم:1لیوان
شکر:2لیوان
آب و گلاب هرکدوم:نصف لیوان
آبلیمو:1قاشق غذا خوری.(برای اینکه شکرک نزنه حلوامون بهش میزنیم )
زعفرون به اندازه ی دلخواهمون
اول آب و گلاب و شکر رو توی کاسه ای میریزیم و خوب هم میزنیم تا جایی که دون اخر شکرکاملا حل بشه( میتونید برای دو سه دقیقه رو حرارت اجاق گاز اونو حل کنید )بعد اخر کار ابلیمو و زعفران غلیظ دم داده رو به شهدمون اضافه میکنیم.حالا میریم سراغ آرد و روغن،آرد و روغن رو با حرارت ملایم مدام هم میزنیم به یه جهت.این خیلی مهمه واسه کشدار شدن حلوامون.در حدی آرد و روغنمون بود میدیم که از خامی دربیاد و بودی آرد و روغنمون حس کنیم.نباید زیاد بود داد و رنگش تغییر کنه.وقتی به این قسمت کار رسید زیر شعله کم میکنیم کم کم شهدمون به اردو روغنمون اضافه میکنیم درحین اضافه کردن با سرعت به یه جهت هم میزنیم.باید سرعت عملمون بالا باشه در این زمان.اگه دوست دارید کمی شل دربیاد نمیزاریم زیاد رو گاز باشه اگه دلتون خواست خیلی سفت شه بیشتر میزاریم رو شعله باشه.و همچنان به هم زدن ادامه میدیم.حالا برای اینکه حلوامون بینظیر شه میایم به همون داغی 3_4دقیقه با همزن برقی میزنیم.بهترین حلوا رو بهتون میده.بعد با پودر نارگیل یا خلال پسته تزیین کنید.