2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا از ویژگی های خوبتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 25 پست
ایووول بازم بگو از خوبیات    

تو فامیلای پدریم میگن عموی بزرگم هردختری میخاد نصیحت کنه میگن از فلانی (من)یاد بگیر همیشه هم میگه از همتون با ظرفیت تره  

حالا اینطوریام نیستا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی خوبم همه ویژگی هام تنها ویژگی ک همه ازش شاکین و بدم اینه ک وقتی عصبی میشم خیلی بد حرف میزن ...

اینا که بیشتر به بدیا میخورد تا خوبیات  

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

اینا که بیشتر به بدیا میخورد تا خوبیات    

اره دگ میگم همه ازویژگیام همه جوره تعریف میکنم ولی خب همون همه ها از عصبانیتم بشدت امتقاد میکنن

چون وقتی عصبی میشم طرفو میشورم میزارم کنار اصلا برام کهم نیست کیه چیه

کلا هیچکس بهم ورنمیرع برای اینکه عصبی نشم

دیر عصبی میشم ولی وای به حال کسی ک عصبیم کنه بی ادبی نمیکنم بهش ولی طرف خوشپ شسته و اتوکشیده فرض باید بکنه😂

من یه ویژگی که دارم نمیدونم حالا بده یا خوب یه نفر که بهم بد کنه ینی حتی زندگیمو خراب کنه کافیه یکا ...

این یه ویژگی خوبه بنظرم

این یعنی اینکه بخشنده ای

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

اره دگ میگم همه ازویژگیام همه جوره تعریف میکنم ولی خب همون همه ها از عصبانیتم بشدت امتقاد میکنن چون ...

بابا از خوبیات بگو لهنتی  

قیافه معمولی دارم ولی به گفته دیگران با نمک هستم 

خوش قلبم 

اهل کمک های مخفیانه و به دور از چشم هستم 

سعی میکنم با افراد پایین تر از خودم متواضعانه برخورد کنم 

ان شاءالله خدا کمک کنه در این راه موفق باشم 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
قیافه معمولی دارم ولی به گفته دیگران با نمک هستم  خوش قلبم  اهل کمک های مخفیانه و به دور ...

خیلی خوب بود

اگه بازم چیزی هس بگو