تیکر تولد زندگی مامان💙💙بالارفتنِ سن عین کوهنوردیه؛هرچی بالاترمیری نیروت کمترمیشه وافق دیدت وسیعترهرکسی باید تو زندگیش یه باباطاهر داشته باشه که بهش بگه: گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری بیا قسمت کنیم،بیشِش به من ده که تو کوچک دلی، طاقت نداری...💜❤️
بچه ها بیاید تاپیک اخرم😐سوره قدر بخونیم دور هم فیض دعا رو ببریم ... اسی توهم بیا
خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
کاش بعصی پدرمادرای مخرب اصلاح بشن دست از خراب کردن زندگی بچه هاشون بردارن
مشکل بزرگترها اینه که با نسل جلو نمیرند و نمیدونند چطوری بابد با بچه ها برخورد کنند میخان طبق نظام قدیمی خودشون پیش برند که نه بچه ها اون بچه هاند نه عصر عصر قدیم هست و نتیجه اش ادعای عدم درک دو طرف میشه درحالیکه تفاوت نسل هست که بزرگترها بعضی هاشون نمیخان بفهمن
خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...