اول رب گوجه فرنگیو توابسرد حل میکنی توش مقداری سرکه کمی شکر و نمک و فلفل قرمز تندیش به سلیقه خودته و نوک قاشق دارچین و یه قاشق چایخوری نشاسته رو داخل ابسرد حل میکنی یادت باشه نشاسته رو حتما جداگانه باابسرد حل کنی وگرنه خوب حل نمیشه همه رو رو اجاق میزاری بجوشه مدام هم میزنی تا ته نگیره وقتی خیلی غلیظ نشدو از رقیق بودن درومد مثل ماست شل شد خاموشش میکنی میزان نمک سرکه شکر و ادویه دست خودته وقتی کاملا سرد شد داخل ظرف سس میریزی خیلی راحته مثل سسهای بیرون میشه اوننشاسته خیلی به بافت سس کمک میکنه