2777
2789
عنوان

جاریم کم موند منو بزنه

1031 بازدید | 83 پست

جاریهام دختر خاله هامن خونه یکیشون بودیم داشتیم قلیوم میکشیدیم نوبت من شد قلیونو دادم به جاری بزرگه که برمم بیام اومدم گفتم بده گفت بزار بکشم گفتم نمیخوام بده داشتیم همینجوری شوخی میکردیم که اون یکی واسه طرف داری از آبجیش آخه دوتاشون باهم خواهرن پرید رو من به زور میخواست ازم بگیره منم شیلنگو پرت کردم گفتم بیا نمیخواد خودتو جر بدی شوهرشم داشت بد نگاش میکرد بهش گفت این چه کاریه میکنی گفت نه آخه باید اینجوری ازش بگیری منم گفتم آره کار من اشتباه که وقتی میای خونمون دوتا دوتا برات میچاقم و دیگه هیچی نگفتم واسه این که برادر شوهرم ناراحت نشه یکم نشستم بد به شوهرم گفتم پشو بریم ینی خاک توسرم واسه این که بچش میره پیش براش دفتر خریدم برا اون یکی کتونی بد اینجوری جواب آدمو میدن

چه زشت ۳ تا خانم سر قلیون دعوا کردن😑

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب ...

چه رو میدین به همه راحت ...☺

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
اصلا بحث این بیس ما تو خونوادمون میکشیم واسمونم مهم نیی

نه فکر کنم منظورشون این بود اهمیتی نداشت آخه

گروه قرمز. وزن اولیه 83😤  وزن الان78هدف اول  75 . هدف دوم 70 . هدف سوم 65 . هدف چهار 60 . هدف پنجم 55  .هدف نهایی 50😍💪                                  اگر حالم را میخواهی بدانی درختی را تصور کن که تبر خورد اما نیفتاد.