دوستان دستور پخته خودم :
اول ی پیاز رو رنده ریز میزنم و آبشو میگیرم با کمی روغن و زردچوبه تفت میدم
گردوهامم با چرخ گوشت چرخ میکنم برای روغن اندازی بیشتر چرخ کردن بهتره
با پیازی ک تفت خورده تفت میدم و آب اندازه ۳ ۴ لیوان اندتزه ای ک خودتون مد نظرتون هست
زیرشو کم کنید یک ساعت بعد رب انار و شکر و ب اندازه ضاعقه ی خودتون اضافه کنید ترش و شیرینشو چک کنید و بعد باز بذارید جا بیوفته نیم ساعت قبل خاموش کردن چند قطعه یخ بندازید ک شوک وارد شه و روغن بدع
من با گوشت قلقلی درست میکنم