2726

طرز تهیه یه شله زرد خوشمزه رو بگید ممنون.مواد لازمش رو بلدم فقط طرز پختش و چند ساعت باید روشعله باشه رو نمیدونم

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

شله زرد

برنج نيم دونه يك ليوان

إب هشت ليوان

شكر دو ليوان ( با دو ليوان كم شيرينه اگه خواستيد دو ليوان و نيم بريزيد)

گلاب نصف ليوان

كره٢٥ گرم

زعفرون دم كرده نصف ليوان ( به ميزان لازم)

خلال بادوم و دارچين به ميزان لازم


برنج رو از شب قبل با دو قاشق گلاب بخيسونيد

اب برنج رو دور بريزيد حالا برنج رو بريزيد داخل قابلمه بزرگ روش اب بريزيد شعله رو يكم زياد كنيد جوش بياد بعد كم كنيد

حالا كف روي برنج رو بگيريد بزاريد نم نم بجوشه تا برنج كامل وا بره و له بشه

وقتي ابش تقريبا كم كم شد و تقريبا تموم شد حالا شكر رو اضافه كنيد هم بزنيد بزاريد شكر حل بشه جوش كه اومد زعفرون و گلاب و كره رو اضافه كنيد يكم هم بزنيد بعد شعله رو خيلي ملايم كنيد دم كني بزاريد ده ديقه دم بكشه بعد خلال بادوم رو اضافه كنيد هم بزنيد دوباره درش رو بزاريد ده ديقه ديگه هم دم بكشه

بعد داغ داغ تو ظرفاي مورد نظر بريزيد و روش رو با دارچين و خلال بادوم و پسته تزيين كنيد

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

میزان مواد خیلی مهمه 

برنج ایرانی خرده یا نیم دانه ، شش تا هشت برابر اب بریز و بگذار خوب بپزه و برنج شکفته بشه ، وقتی کامل برنج نرم شد و حجم پیدا کرد بهش شکر که دو برابر برنج هست اضافه کن و خوب هم بزن چون آب میندازه و ته میگیره اگه هم نزنی ، گلاب و خلال بادم اضافه کن و بگذار به غلظت نسبتا مورد نظر برسه ، زعفران اضافه کن ، هر یک کیلوگرم برنج یک مثقال زعفران میخواد و خوب هم بزن و بعد روغن داغ اضافه کن و بگذار نیم ساعت اروم جا بیوفته 

نوش جان

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 
2728

من یه کانال تلگ زدم اموزش اشپزیم میخوام بذارم خوشحال میشم بیاید

شنبه ها 😍 سیاست های زناشویی
یکشنبها 😍آشپزی
دوشنبها 😍آرایشی و بهداشتی
سه شنبها 😍سلامت
چهارشنبها😍 نکات ورزشی و تناسب اندام
پنجشنبها😍 اطلاعات عمومی
جمعه ها 😍  آزاد

خانومانه😊
@khanomane134 لینک کانال 

 برنجو شب قبلش خیس کن  آبو بزار جوش بیاد بعد برنجو اضافه کن برنج که کاملا نرم شد بهش شکر اضافه کن  شمر دو برابر اندازه برنجه و  آخرم خلال بادوم و گلاب  و هل  آسیاب شده‌ و یه مقدارم کره  و زعفرون آب گرفته اضافه کن حواست باشه آب زیاد نریزی شکرم خودش آب میندازه   وقتی ریختی یه قاشقشو ریختی داخل ظرف و بست ینی آمادست 

چندتا نکته عزیزم اول اینکه برنجا با آب بزار حسابی باز شه و مدام هم هم بزن بعدی زعفران دم کرده روبربز تا دونه های برنج خوب رنگ بگیره بعد شکر اضافه کن گلاب عرق هل خلال بادام اخرای پخت 

برنج اگه خوب شکفته نشه شکر بریزی دیگه باز نمیشه 

شله زرد برنج نيم دونه يك ليوان إب هشت ليوان شكر دو ليوان ( با دو ليوان كم شيرينه اگه خواستيد دو ل ...

راز اب ننداختنش چیه؟

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
میزان مواد خیلی مهمه  برنج ایرانی خرده یا نیم دانه ، شش تا هشت برابر اب بریز و بگذار خوب بپزه ...

وای چه زیاد زعفران به نسبتا برنج من خودم زعفران مشهدم هر 5کیلو برنج تقریبا یه مثقال میریزم اینقدر هم زرد خوشرنگی میشه 

وای چه زیاد زعفران به نسبتا برنج من خودم زعفران مشهدم هر 5کیلو برنج تقریبا یه مثقال میریزم اینقدر هم ...

زعفران رو وسط پخت بریزیم تلخ نمیشه؟یه بار یکی گفت تلخ میشه

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
زعفران رو وسط پخت بریزیم تلخ نمیشه؟یه بار یکی گفت تلخ میشه

نه عزیزم چرا تلخ با دودونه قند بساب بعد رو یه تیکه یخ بریز بزار بار شه بعد یکم آب‌جوش بزار دم بکشه رنگش دوبرا میشه 

وای چه زیاد زعفران به نسبتا برنج من خودم زعفران مشهدم هر 5کیلو برنج تقریبا یه مثقال میریزم اینقدر هم ...

عزیزم هر کسی طبق نظر خودش میزنه ، منم طبق کتاب رزا منتظمی و نجف دریابندری میزنم و البته برامون مهمه رنگ پریده نباشه و بسیار معطر .

خدا قبول کنه این نذر امسال هست 

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 
نه عزیزم چرا تلخ با دودونه قند بساب بعد رو یه تیکه یخ بریز بزار بار شه بعد یکم آب‌جوش بزار دم بکشه ر ...

بعد ریختن اب جوش درشو بزارم؟

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز