شله زرد
برنج نيم دونه يك ليوان
إب هشت ليوان
شكر دو ليوان ( با دو ليوان كم شيرينه اگه خواستيد دو ليوان و نيم بريزيد)
گلاب نصف ليوان
كره٢٥ گرم
زعفرون دم كرده نصف ليوان ( به ميزان لازم)
خلال بادوم و دارچين به ميزان لازم
برنج رو از شب قبل با دو قاشق گلاب بخيسونيد
اب برنج رو دور بريزيد حالا برنج رو بريزيد داخل قابلمه بزرگ روش اب بريزيد شعله رو يكم زياد كنيد جوش بياد بعد كم كنيد
حالا كف روي برنج رو بگيريد بزاريد نم نم بجوشه تا برنج كامل وا بره و له بشه
وقتي ابش تقريبا كم كم شد و تقريبا تموم شد حالا شكر رو اضافه كنيد هم بزنيد بزاريد شكر حل بشه جوش كه اومد زعفرون و گلاب و كره رو اضافه كنيد يكم هم بزنيد بعد شعله رو خيلي ملايم كنيد دم كني بزاريد ده ديقه دم بكشه بعد خلال بادوم رو اضافه كنيد هم بزنيد دوباره درش رو بزاريد ده ديقه ديگه هم دم بكشه
بعد داغ داغ تو ظرفاي مورد نظر بريزيد و روش رو با دارچين و خلال بادوم و پسته تزيين كنيد