ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
بعصیا به قدری سرخ میکنن که سیاه بشه خوب اونجوری میپسندن ولی من دوست ندارم قورمه سیاه و چرب باشه گوارشم روناراحت میکنه وکلا عذا دیگه سالم نیست چون رادیکاله میشه درهمین حد که شما سرخ کردین حتی کمتر سرخ میکنم
واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست
ما هم در این حد سرخ میکنیم ولی یه اشنا داشتم چند بسته سبزی قرمه از اهواز واسم سوغات اورد مثل حنا بود خیلی صاف و سبز بود نمیدونم چی بود ولی وقتی باهاش خورشت سبزی درست کردم عاللللللی شد خورشتم نمیدونم سبزیش چی بود