atlasjoooooon مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 5489 عنوان خلق خوی بچه هاتون چجوریه🤐🙄 112 بازدید | 4 پست من دخترم ۱۳ ماهشه دائم نق نق گریه همش میخواد بغل باشه یا شیر بخوره همش دنبالم گریه میکنه تا میرم دسشویی میبینه نیستم جیغ میکشه پای سینک و گازم که هستم قیامت میکنه 😕 فک میکنم عادی نیست خلق خوی بچه هاتون چجوریه با هیچ اسباب بازی و کارتونی هم بیشتر از ۴ مین سرگرم نمیشه اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟ 1398/06/23 | 17:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آویژه98 عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 23323 تو دوران بارداریت مخصوصا 8 هفته اول استرس نداشتی؟ کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
آویژه98 عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 23323 یا وقتی بدنیا اومد استرسی نبودی پیش کسی نمیزاشتیش بری جایی و بیای؟ کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
atlasjoooooon مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 5489 یا وقتی بدنیا اومد استرسی نبودی پیش کسی نمیزاشتیش بری جایی و بیای؟ نه ولی بارداری تنش زیاد داشتم اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟
آویژه98 عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 23323 نه ولی بارداری تنش زیاد داشتم همون متاسفانه مشاور ها میگن این رفتارهای بچه ها مال دوران جنینیشونه الانم صبوری کن تا بزرگتر شد مشکلش حاد تر نشهزیاد بغلش کن شیرش بده بهش ارامش بدهسعی نکن از خودت دورش کنی بغلش کن واسش شعر بخون کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام