2777
2789
عنوان

پای مرغ پزون

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 50 پست
چیز خاصی نداره که..فقط بوی بدی داره که با پیاز داغ و زردچوبه و فلفل حل میشع

یعنی تفت باید داد ؟بو نده

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
عزیزم این پاک کرده گفته هست کلا سفید تمیز فقط تاخن داره 

خب بند اولشو ببر فقط 

نميشه ك ناخناشو دقيق جدا كني😂

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم اول با میاز و زرد چوبه بزار چندتا جوش بخوره که هرموناش از بین برن بعد آبکش کن تمیز بشور  ب ...

عزیزم مرغ هورمون نداره

اون کاری که شما گفتی تموم ارزش غذاییش رو از بین ببره

بعدش کاغذ بخوره بهتره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من که هیچ وقت درست نکردم نمیکنم 

منم..اما مجبور میشه آدم گاهی مواقع بخاطر خاصیت درمانی 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
تمیزش کن بریز تو دیگ  نمک فلفل زردچوبه بریز روشون پیاز خورد کن آب کمتر بریز یه جوری که هم ب ...

مگه خودش میخورن؟ فکر کردم فقط ابش لازمه

عزیزم مرغ هورمون نداره اون کاری که شما گفتی تموم ارزش غذاییش رو از بین ببره بعدش کاغذ بخوره بهتره

باشه شما راست میگی 

چون که هنوز نمیدونی هورمون داره و هنوز نمیدونی با چندتا جوش هیچ اتفاقی نمیفته بلکه یه کف سیاه و بد بو ازش جدا میشه

با قیچی عزیزم یا بزار بپزه بعد با دست بگیر راحت کنده میشه

اشکال نداره بپزه بعد بکنم ؟ کثیف نیس؟

ناخناشو با قیچی آشپزخونه قیچی کن بعد که شستی پیاز داغ کن و بریز تفت بده زردچوبه و فلفل و نمک و رب بز ...

ممنونم

اشکال نداره بپزه بعد بکنم ؟ کثیف نیس؟

نه چون ناخن جسم سخت محسوب میشه

میکروب به داخلش نفوذ نمیکنه 

اگر بخواد میکروبی داخلش باشه تو بقیه قسمت های پاشم هست!

بزرگترین مشکل زندگیم با این نماز حل شد.اینجا کلیک کنید برای دیدن. منم دعا کنید💐
باشه شما راست میگی  چون که هنوز نمیدونی هورمون داره و هنوز نمیدونی با چندتا جوش هیچ اتفاقی نمی ...

😐

برای من مهم نیست تو چی میخوری یا چی به خورد بچه هات میدی

مهم این هست که اطلاعات غلط میدی و با ادعا میگی هنوز نمیدونی مرغ هورمون داره! 

عزیزم شما نمیدونی هورمون انقدر گرون هست که به مرغ نزنن انقدر پر ادعا نباش اینجا تبادل نظر هست سعی کن چند تا چیز یاد بگیری

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
گلم اول با میاز و زرد چوبه بزار چندتا جوش بخوره که هرموناش از بین برن بعد آبکش کن تمیز بشور  ب ...

ممنونم آره اینم 30 تابی هست میخام همش بپزم آبش فریز کنم 

مگه خودش میخورن؟ فکر کردم فقط ابش لازمه

آره خودشو میخورن آبشو میریزن دور 

میتونی باهاش سوپ هم درست کنی بجای مرغ توی سوپ پای مرغ بزار من شنیدم  خیلی مقویه یه بارم همسایمون درست کردم برام اورد خیلی خوشمزه بود

مثله آبگوشت بپز پیاز رو تو کره سرخ کن نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه بزن سرخ کن اگه رب دوست داره رب ه ...

خودش دور بربزم؟