2777
2789
عنوان

پای مرغ پزون

574 بازدید | 50 پست

سلام خاهرم چند جای پاش مو برداشته دکتر گفته پای مرغ بخور زودتر خوب میشی 

خلاصه امروز براش پای مرغ تهیه کردیم من میخوام درست کنم از نت اما گفتم اگه ممکنه کمک کنید عزیزانی که درست کردن 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش سوپ درست کن تو یه ظرف بزار باپیازو نمک وزردچوبه بپزه عصارشوبریز توسوپ

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
فقط ناخوناشو حتما بگیر😁

وای همین   موندم چطوری آخه 

این پاک کرده آماده خریده گفته ناخنش بگیر نمیدونم چطوری 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
بند اولشو ببر بنداز برع پوست زرد روشم بكن بعد با زردچوبه و پياز اينا بپزش

عزیزم این پاک کرده گفته هست کلا سفید تمیز فقط تاخن داره 

وای همین   موندم چطوری آخه  این پاک کرده آماده خریده گفته ناخنش بگیر نمیدونم چطوری

با قیچی عزیزم

یا بزار بپزه بعد با دست بگیر راحت کنده میشه

بزرگترین مشکل زندگیم با این نماز حل شد.اینجا کلیک کنید برای دیدن. منم دعا کنید💐

گلم اول با میاز و زرد چوبه بزار چندتا جوش بخوره که هرموناش از بین برن بعد آبکش کن تمیز بشور 

بریز تو قابلمه چند حلقه هویج و پیاز یکم زرد چوبه بزن الو هم میتونی بریز با دما ملایم بزار چند ساعت بپزه که دیگه وا بره 

معمولا اگه۳۰_۴۰تا پا مرغ بپزی بهترین نتیجه رو داری چون کاملا ژله ای میشه

مثله آبگوشت بپز

پیاز رو تو کره سرخ کن

نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه بزن سرخ کن

اگه رب دوست داره رب هم 1 ق غ سرخ کن اگه دوست نداره هم هیچی پاهای مرغ رو بریز یکم تفت بده بعد آب بریز درش رو بذار

زود پخته میشه ولی حداقل 2 ساعت بذار با شعله کم قششنگ پخته بشه

آبش رو حتما بده بخوره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔