aysel22 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 3117 عنوان واردا به سیر ترشی 78 بازدید | 8 پست سیر ترشی درست کردم یه ماه پیش .بعد 5،6 روز سرکه اصافه کردم .ولی باز از سرش کم شده خراب نمیشه؟؟؟چیکار کنمش؟؟شیشه هامم کوچیکن 1398/06/22 | 22:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیباوحشی عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 4081 نه نمیشه وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک تَرَک هی همه شب بند مزن چینی دلشکسته را@
افسون37 عضویت: 1395/02/21 تعداد پست: 1192 دوباره سرش را پر کن ،من یکمم عسل می ریزم روی سیر ترشی خیلی طعمش را خوب می کنه
زیباوحشی عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 4081 درشو باز کنم خراب نمیشه؟؟ نه ولی بعدش پلاستیک بزار ببند من پیلاستیک گذاشتم یه کش محکم بستم دورش بعد درشو گذاشتم وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک تَرَک هی همه شب بند مزن چینی دلشکسته را@
مریم_مقدس4 عضویت: 1390/04/02 تعداد پست: 27314 دوباره سرش را پر کن ،من یکمم عسل می ریزم روی سیر ترشی خیلی طعمش را خوب می کنه شیره یا شکر هم جوابه
zahraoliaei عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 14372 شیره یا شکر هم جوابه ولی بدون اینا هم سیر خودش شیرین میشه همسرم دلیل من است. 💜🌱
مریم_مقدس4 عضویت: 1390/04/02 تعداد پست: 27314 ولی بدون اینا هم سیر خودش شیرین میشه من اصلا سیر ترشی نمیخورم .ولی درست میکنم توش شکر میریزم .یه قاشق.هم رنگش بهتره هم زودتر جا میافته انگار.وگرنه تجربه ی طعمی ندارم اصلا😁