مسقطی انار
دیگه داره فصل پاییز میرسه با میوه های پاییزی خوشمزه
انار یکی از میوه های پاییزه که خیلی خوشمزست .
میتونید با آب انار تازه ی خونگی ، مسقطی خوشمزه به عنوان خوراکی مدرسه یا عصرونه درست کنید ...
مواد لازم :
آب انار ۶۰۰ میلی لیتر
نشاسته گل ۴ قاشق سوپ خوری
شکر ۱۵۰ گرم
کره ۲۵ گرم
پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپ خوری
آب ۲ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
آب انار و نشاسته گل را در ظرفی مناسب بریزید.
و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا نشاسته بپزد و غلیظ شود.
آنگاه کره و شکر را به آن بیفزایید ،
و روی حرارت ملایم پیوسته به هم بزنید تا مایه مسقطی شفاف شود.
سپس پودر ژلاتین را به آب بیفزایید و آن را به مایه مسقطی بیفزایید.
حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و مایه ی بدست آمده را در قالب چرب کرده بریزید.
اکنون مسقطی را حداقل ۵ ساعت و یا یک شب در یخچال قرار دهید.
تا کاملا سفت شود و بتوانید برش بزنید (و با خلال پسته تزئین کنید) .