2726

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728

یکی ازبچه هاگفته


ببین من یه بادوم یه پسته و یه گردو اگرم فندق داشته باشمم استفاده میکنم.یه بشقاب مسی برمی دارم حالا اگه نداشتی حتی آرکوپال یا چینیم میشه.بعد بادومم رو


نوک یه چاقو میکنم میگیرم رو شعله اجاق گاز بعد چن ثانیه که خوب آتیش گرفت میارمش کنار یه جا تکیش میدم و اون ظرف رو بالاش نگه میدارم تا اون بادوم دودش به سمت بالا بره و به بشقاب بشینه بعدشم یه ظرف کوچولو که برای من مال موس صورتم بوده قبلا رو میاره و با گوشه یه کاغذ سفت یا یه چیز دیگه میکشم به دوده هایی که چسبیده به بشقابو میریزم تو اون ظرفم.

بعد که همه اون مغزارو درست کردم و ریختم تو این ظرفه یه قلموی ابرو دارم که سفتم هست هروقت خاستم استفاده کنم مثل سایه ابرو میزنم به ابروهام



یه دونه بادوم میاری با یا قابلمه رویی

قابلمه رو برعکس بذار روی اجاق گاز با شعله کم

بادوم رو به نوک یه سنجاق فرو ببر

بعد بادوم رو مستقیم بگیر روی شعله، همون شعله ای که قابلمه برعکس روش بود

تا بادوم سیاه بشه و دود کنه و دودش بچسبه به قابلمه

بعد اون دوده رو با لبه کاغذ جمع میکنی و داخل سرمه دان میریزی

اگه دستت زیر قابلمه نرفت ا دو تا آجر میذاری زیرش تا قابلمه رو بالاتر بیاری

روش تهیه سرمه بادام با فندق


برای تهیه سرمه از روشهای سنتی و  با استفاده از آجر و مواد سوختی و حتی از شمع و سوزن نیز می توان استفاده کرد که ما در این مطلب قصد داریم تا با روشی ساده و در دسترس که همگی امکان تهیه سرمه به این روش را داشته باشند روش تهیه سرمه را توضیح دهیم . برای این کار باید مقداری فندق و  بادام را بعد از دو پوسته کردن روی یک شعله پخش کن بر روی حرارت قرار داده و ظرفی فلزی مانند سینی را با فاصله کمی روی مغز بادام ، فندق و شعله پخش کن قرار دهید به مرور زمان و با سوختن کامل مغز ها تولید دوده می کنند که بر روی سطح سینی قرار داده شده کاملاً قابل مشاهده خواهد بود تا اتمام سوختن مغزها صبر کنید و سپس با چاقو و یا جسمی نوک تیز دوده های جمع شده بر روی سطح سینی را تراشیده و به ظرفی که برای نگهداری سرمه تهیه کرده اید منتقل کنیدو سرمه آماده است.


روش تهیه سرمه مغز قلم گاو


برای تهیه سرمه قلم گاو کافی است که مقداری مغز قلم را پس از خارج کردن از قلم داخل ظرفی ریخته و مقداری گاز یا باند را داخل آن قرار دهید به صورتی که انتهای باند یا گاز در روعن قرار گرفته و سر آن نیز بیرون باشد باند یا گاز را با استفاده از کبریت و یا فندک روشن کنید و مانند مرحله قبل ظرفی فلزی مانند سینی و یا کاسه را با فاصله روی آن قرار دهید روغن با سوختن تولید دود کرده که بر روی سطح ظرف جمع می شود که پس از اتمام کار دوده ها را تراشیده و به ظرفی که برای نگهداری سرمه استفاده می کنید منتقل کنید.


نکته ی مهم : به انواع سرمه خشک که در منزل دارید می توان مقدار چند قطره روغن فندق و یا بادام برای چرب شدن سرمه اضافه کرد.

فقط‌ بگم‌‌ همه جا رو سیاه‌ میکنه‌ ها‌  مادرشوهرم‌ تو پارکینگ‌ میگرفت‌ همه دیوارا‌ سیاه‌ شده بو ...

ن عزیزم..من رو اپن،دو تا پایه درست میکنم با ارتفاع کم..ی سینی ام میزارم روشون..رو سینیمم مرطوب میکنم.دورشم با پارچه میپوشونم ک دودش بیرون نزنه..بادومو اینا میزنم سر سوزن..بعدم ته سوزنو میزنم تو سیب زمینی چیزی ک بایسته..میزارم زیر سینی..دودش بیرون نمیاد

ن عزیزم..من رو اپن،دو تا پایه درست میکنم با ارتفاع کم..ی سینی ام میزارم روشون..رو سینیمم مرطوب میکنم ...


گازت رو اُپنه؟ رو سینی تو چرا مرطوب میکنی؟! ک دوده ها راحتتر بچسبه؟

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز