یکی ازبچه هاگفته
ببین من یه بادوم یه پسته و یه گردو اگرم فندق داشته باشمم استفاده میکنم.یه بشقاب مسی برمی دارم حالا اگه نداشتی حتی آرکوپال یا چینیم میشه.بعد بادومم رو
نوک یه چاقو میکنم میگیرم رو شعله اجاق گاز بعد چن ثانیه که خوب آتیش گرفت میارمش کنار یه جا تکیش میدم و اون ظرف رو بالاش نگه میدارم تا اون بادوم دودش به سمت بالا بره و به بشقاب بشینه بعدشم یه ظرف کوچولو که برای من مال موس صورتم بوده قبلا رو میاره و با گوشه یه کاغذ سفت یا یه چیز دیگه میکشم به دوده هایی که چسبیده به بشقابو میریزم تو اون ظرفم.
بعد که همه اون مغزارو درست کردم و ریختم تو این ظرفه یه قلموی ابرو دارم که سفتم هست هروقت خاستم استفاده کنم مثل سایه ابرو میزنم به ابروهام
یه دونه بادوم میاری با یا قابلمه رویی
قابلمه رو برعکس بذار روی اجاق گاز با شعله کم
بادوم رو به نوک یه سنجاق فرو ببر
بعد بادوم رو مستقیم بگیر روی شعله، همون شعله ای که قابلمه برعکس روش بود
تا بادوم سیاه بشه و دود کنه و دودش بچسبه به قابلمه
بعد اون دوده رو با لبه کاغذ جمع میکنی و داخل سرمه دان میریزی
اگه دستت زیر قابلمه نرفت ا دو تا آجر میذاری زیرش تا قابلمه رو بالاتر بیاری