2777
2789
عنوان

خانومای راننده

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 22 پست

قبل اینکه گواهی نامه بگیرم میشستم پشت ماشین در حد ی ذره راه ی دفعه مسافت بیشتر بود مامانمم دست اورد تو فرمون ماشین از بلندی حدود ۵۰ متر عمودی و افقی افتاد زمین قبل عروسی شوهرم مجبورم کرد که گواهی نامه ام رو گرفتم یکسالی نشستم ولی الان برام راهته رانندگی استرس دارم ولی نه به قدری که نشینم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دور از جون خودم بمیرم مشکلی نیست من تمام ترسم اینه بزنم یکیو بکشم😐ده ساله گواهینامه گرفتم از ترس هم ...

ای وای نباید که این فکرا رو کنی فک نکنم هیشکی اندازه من ترس داشت سر درد شدید میگرفتم هنوز سوار نشده درحال لباس پوشیدن ازشدت استرس سردر میگرفتم فقط باید ریلکس باشی

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

منم ۹ ساله راننده ام اونموقع بابام میخواست برام ماشین صفر بگیره خودم ترسیدم نذاشتم ماشین دست دوم گرفتم ولی خداروشکر اینور اونور نکوبیدم بعدا پشیمون شدم چرا صفر نگرفتم

والا من فقط مشکلم بیرون آوردن از رمپِ و پارک کردن!😬 و اینکه مسیرا رو اصن یاد نمیگیرم😐

با شوهرم زیاد میشینم و ماشینو میارم بیرون از پارکینگ تنهایی میترسم😣

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد