من هلو انجیری داشتم خیلی رسیده بودن به چهار قسمت تقسیم کردم تو دستگاه میوه خشک کن خشک کردم ، خیلی خوشمزه ست فقط یکم زیاد سفت شده ، فکر میکنم تو افتاب خشک بشه بهتر باشه
حتما باید بدون خرابی باشن هستشودر بیار و هر جور که دوست داری خوردشون کن اما نه نازک مثلا یه هلوی بزرگنهایتش پنج قسمت یه لیوان آب و یه لیوان شکر رو بزار روی حرارت ملایم رو به بالا قوام که اومد خاموش کن ۱۵دیقه کافیه بعد هلو یا هر میوه ای رو به جز سیب وموز بزن داخل شهد و بتکون بعد داخل سینی پارچه نخی بنداز میوه ها رو بچین روش روی سینی تور بکش بزار آفتاب روزی یه بارم زیرو روکن دو سه رپز زمان میبره من همین تابستون کلی میوه همینجوری خشککردم