2777
2789

سلام. من هفته هفت از بارداریم تازه شروع شده. از ابتدای هفته شش دو روز لکه بینی داشتم شیاف سیکلوژست استفاده کردم لکه بینیم چند روز قطع شد . دوباره دو روز بعدش لکه بینیم شروع شد امروز سونو دادم. چهار خط توضیح داده همش نگران کنندس😔

واسه هماتوم دوستم این جوری بود دکتر بهش شیاف و استراحت زیاد داد خودش یه مرور زمان خوب شد بچش هم سالم به دنیا اومد

درست در لحظه اخر... در اوج توکل ونهایت تاریکی...نوری نمایان میشود،معجزه ای رخ میدهدو خدا از راه میرسد

نگرا نشو و داروهات و شیاف ادمه بده.استراحت فراموش نشه از توالت فرنگی استفادع کن.هماتوم من از این بزرگتر و ترسناک تر بود وصعیتم خدارو شکر نی نی پیشم خوابیده فقط شیاف..استراحت....

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه هماتوم دوستم این جوری بود دکتر بهش شیاف و استراحت زیاد داد خودش یه مرور زمان خوب شد بچش هم سالم ...

نمیدونید از چند هفته بود؟ دارم‌میمیرم از استرس فردا شوهرم‌سونومو میبره پیش دکترم ولی سونوگرافه میگفت ممکنه حاملگی پوچ باشه

عزیزم چرا یه دفعه قطع کردی شیاف رو .

درضمن عکس ناخواناس...

شیاف رو بزار 

دوازده ساعت یکی 

تا زمانی که لک داری از واژن نزار ...مقعد بزار 

استراحت کن 

توالت فرنگی برو 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

یه کیست تو تخمدان چپت داری که کوچولوعه مهم نی

ساک حاملگیو دیدن ولی برای ضربان زود رفتی دو هفته دیگه باید بری

یه هماتوم هم داری که حتما حتما زیاد استراحت کن و شیافت رو مرتب بزار ایشالا تا هفته ۱۲ جذب میشه

امید بخدا ایشالا که به خیر و خوشی میگذره نگران نباش فقط شیاف و استراحت فراوان رو فراموش نکن

عزیزم من هم داشتم با استراحت مطلق و شیاف سیکلوژت بعد از دوهفته رفع شد فقط برای دستشویی پاشو و به خودت هم فشار نیار من الان دخترم 1/5 هست استرس نداشته باش هماتوم به لخته خون گفته میشه کار ت سنگین باشه دور از جونت جفتت رو می شه پایین

[QUOTE=104034478]نمیدونید از چند هفته بود؟ دارم‌میمیرم از استرس فردا شوهرم‌سونومو میبره پیش دکترم ولی سونوگرافه میگفت ...[/QUOT

فک کنم اوتم مثل شما هفته های اول بود

درست در لحظه اخر... در اوج توکل ونهایت تاریکی...نوری نمایان میشود،معجزه ای رخ میدهدو خدا از راه میرسد
عزیزم چرا یه دفعه قطع کردی شیاف رو . درضمن عکس ناخواناس... شیاف رو بزار  دوازده ساعت یکی&nbs ...

شیاف رو قطع نکردم لکه بینیم قطع شد و دوباره برگشت و اینبار قطع نمیشه انگار😔

نمیدونید از چند هفته بود؟ دارم‌میمیرم از استرس فردا شوهرم‌سونومو میبره پیش دکترم ولی سونوگرافه میگفت ...

سنوگرافی مگه دکتر زنانه ...

چقدر خودشونو بالا میگیرن توی هر چیزی بدون تخصص نظر میدن 

اصلا توجه نکن ...دکتر خودت فقط ...از روند بارداریت اطلاع داره

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
شیاف رو قطع نکردم لکه بینیم قطع شد و دوباره برگشت و اینبار قطع نمیشه انگار😔

اشکال نداره یواش یواش قطع میشه 

نشاسته گل توی اب سرد حل کن غلیظ بخور یه کم روزی

سنوگرافی مگه دکتر زنانه ... چقدر خودشونو بالا میگیرن توی هر چیزی بدون تخصص نظر میدن  اصلا توج ...

عزیزدلم امیدوارم خودت به زودی زود یه بارداری عالی رو تجربه کنی و بعدش هم میوه دلت رو به سلامت بغل بگیری امضات قلبمو فشرد با تمام وجودم از خدا برات میخوام🌷❤

سنوگرافی مگه دکتر زنانه ... چقدر خودشونو بالا میگیرن توی هر چیزی بدون تخصص نظر میدن  اصلا توج ...

عجیب اینجاس کسی که سونوگرافیمو انجام داد یه خانوم جوون بود ولی مهر یه آقا رو پای برگه ام زد و اینکه یه فیبروم ۳ سانتی دارم صدجا بهم گفتن که دارم ایشون میگفت اصلا فیبرومی نیست😐