2777
2789
عنوان

همسر دوم پدر دوستم

316 بازدید | 20 پست

سلام ، یه مشکلی چند وقته خوردم گفتم مطرح کنم شاید راه حلی یا موضوع مشابه دیده باشید قبلا.

پدر یکی از دوستام تو سن 50 سالگی با وجود اینکه عروس و داماد هم داره. رفته سرغ یه زن دیگه.

شایدم اون زنه مخشو زده ، اون زنه یه شوهر مریضم داره و اون طور که فهمیدن یه مریضی داره و در حال مردنم هست.

دوستم به همراه مادرش زنه رو پیدا کرده ، حتی با همم حرف زدن ولی زنه میگه شوهرت خودش میخواد و وشوهره هم انگار چیز خور شده و میگه میخوام طلاق بدم.

قابل توجهتون که تو تپسی با هم آشنا شدن و اصلا وضع مالی بابای دوستم خوب نیست.

اینا موندن چیکار کنن و از کله بابای بیرون کنن این قضیه رو

ممنون میشم کمک کنید؟

امان از هوسبازی

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشق پیری گر بجنبد سر به رسوایی نهد  

اگر خواهم غم دل با تو گویم جا نمی یابم اگر جایی شود پیدا تو را تنها نمی یابم اگر جایی شود پیدا و من تنها تورا یابم زشادی دست و پا گم میکنم خود را نمی یابم

ب بهانه اینکه ی بهتر برات پیدا میکنیم  اینو از سرش بندازن

نازم آن آموزگاری را که در یک نصف روز             دانش آموزان عالم راهمه دانا کند                     ابتدا قانون آزادی نویسد در زمین                   بعد ازآن باخون هفتادو دوتن امضا کند

به باباشون بگن الآن دخترت میخواد ازدواج کنه و سر و سامون بدیم بچه هاتو الآن که نمیتونی دوباره از اول ازدواج کنی پدر بشی و بچه بفرستی مدرسه تشکیل خانواده بدی بچه هات عروسیشون راهت نمید چند وقت دیگه که پیر بشی هیچکدوم از بچه هات از نفرت طرفت نمیان 

از نظر و حرف زدنت خوشم نیاد، باهات بحث نمی کنم، ✋ ریپلایم هم بکنی نظرت رو نمیخونم 😼 چون برام مهم نیست👎
مگه میشه ، یه صحبت هایی شده که مثلا آبرومون میره و ... ولی میگه چیه گناه که نمیخوام کنم و ... و حرف ...

بهش بگن ک طرف شوهر داره. نمیشه ک 

معلوم نیس تا کی عمرش ب دنیا باشه

بخادم طلاق بگیره. گناه داره چکاریه بنشینی تو گوش زن مردم بخونی و بخای خونه شو ازهم بپاشونی

آه اون مریض میگیرتت

بگو این آبرو ریزیه خداهم حتمن فهرست میگیره و تلافی میکنه

بگین حالا با مادر صحبت میکنیم قبول کنه یکی بهتر پیدامیکنیم

بعد کم کم فاصله بیفته ازسرش میفته  وقتی این ازسرش افتاد دیگه خودشم حاضر نمیشه زن بگیره اونم با این گرونی و بدبختی

نازم آن آموزگاری را که در یک نصف روز             دانش آموزان عالم راهمه دانا کند                     ابتدا قانون آزادی نویسد در زمین                   بعد ازآن باخون هفتادو دوتن امضا کند

کلا برخورد چکشی جواب نمیده، معمولا با حرف و رفتار قبیح بودن این مسائل رو نشون میدن.

اما گه همه خانواده بخوان ورود کنن و قبح ماجرا از بین بره، دیگه کار خودشون رو میکنن و به حرف کسی گوش نمیدن.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل