لطفیم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 771 عنوان تفسیر ازمایش اسپرم 75 بازدید | 9 پست 1398/06/14 | 20:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لطفیم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 771 خودت مشکل نداری؟؟ عزیزم یه سقط 7 هفته داشتم. جواب ازمایشام نیومده هنوز. فقط اسپرم رو گرفتم که دکتر ندیده. میتونید تفسیر کنید؟
مریم۱۹۹۲ عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 2661 عزیزم یه سقط 7 هفته داشتم. جواب ازمایشام نیومده هنوز. فقط اسپرم رو گرفتم که دکتر ندیده. میتونید تفسی ... فک کنم یکم تحرک اسپرم شوهرت پایینه اما وضعیتش خیلی بد نیس
مریم۱۹۹۲ عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 2661 مرسی عزیزم. میدونی چطور بهتر میشه؟ دکتر برین بهشون تقویتی میدن میوه های قرمز زیاد بخورن و از همه مهمتر استرس و اضطراب نداشته باشن
هلن۷۳ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 14702 همه چیش نرماله حرکت تعداد موفولوژیش کاربر قدیمی فراموشکار 🤦♀️ خدایا تو پناهم باش 💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞 💞السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 💞
لطفیم مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 771 همه چیش نرماله حرکت تعداد موفولوژیش مرسی عزیزم. کلاس a صفر بود نگران شدیم
هلن۷۳ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 14702 مرسی عزیزم. کلاس a صفر بود نگران شدیم اخه معمولا میکن a+b مهمه که رو هم میشه ۳۰ و فکر میکنم اون به راحتی حل میشه کاربر قدیمی فراموشکار 🤦♀️ خدایا تو پناهم باش 💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞 💞السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 💞