کلاژن سازی میکنه، چین و چروک رو برطرف میکنه، منافذ باز پوست رو برطرف میکنه، پوست رو لیفت میکنه، جای جوش رو خوب میکنه، من 630 هزار گرفتم، همین کار رو هر دفعه بخای مطب متخصص پوست انجام بدی کلی پول ازت میگیره، البته من برای جای جوش گرفتم
روزی که نماند دگری بر سر کویت دانی که ز اغیار وفادارترم من
کلاژن سازی میکنه، چین و چروک رو برطرف میکنه، منافذ باز پوست رو برطرف میکنه، پوست رو لیفت میکنه، جای ...
واقعا تاثیر داره منم بخرم یا اینکه از روی تبلیغات میگید میشه بعد یه مدت که استفاده کردید منو ریپلای کنید بگید چقدر راضی هستین و اینکه مارک دستگاتونم بگید
واقعا تاثیر داره منم بخرم یا اینکه از روی تبلیغات میگید میشه بعد یه مدت که استفاده کردید منو ریپلای ...
چشم حتما میگم، شما میتونید اولش دستگاه درمارولر بخرید اون حدود 50 تومن هست، اگه تو یوتیوب هم سرچ کنید میکرونیدلینگ فیلم هاش رو میارد یه روش کاملا safe هست
مگه میکرونیلدینگ همون کرم پودر دایم نیست? همونه که
نه آجی اشتباه زدی آخه منه پسر با کرم پودر چیکار دارم که از دی جی کالا سفارش بدم، میکرونیدلینگ یه روش جهانی برا جوان سازی پوست هست که متاسفانه مردم ما با این چیزا زیاد آگاهی ندارن
استفاده کردید ؟ راضی هستید ؟ من پوستم کلاژن نیاز داره واسه منافذ
راستش امروز صبح برا بار اول استفاده کردم، استفاده ازش زیاد سخت نیست، فاصله بین جلساتش 4 هفته هست یعنی من باید 4 هفته دیگه انجام بدم از طرفی تاثیرش بعد از انجام 2 جلسه به بعد مشهود میشه انشالله تا یک ماه دیگه بهتر میتونم بگم چه تاثیری داشته بر پوستم