angl مدیر استارتر عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 2196 عنوان نی نی یار بیا بگو چکار کنم؟ 74 بازدید | 5 پست سلام من چند روزه یه سوال مطرح کردم درزمینه زندگی شخصیم و منتظرم ک جواب داده بشه اما خبری نیست چرا رسیدگی نمیکنن؟ چکار کنم ؟شکایتمو ب کدوم قسمت ببرم ؟ برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹 1398/06/14 | 14:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
angl مدیر استارتر عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 2196 😒شاید کسی زندگیش بسته ب سوالش باشه چرا اینقدر خدمات رسانی ب کاربران بی اهمیته؟جواب دادن سوال آخه مگه چقدر زمان میبره برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹
angl مدیر استارتر عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 2196 بگو عزیزم چی بگم سوالمو پرسیدم خیلی طولانیه خلاصه زندگیمه اما چندروزه منتظرم ک جواب بدن من شرایط رفتن پیش روانشناس یامشاورروندارم ن پولشو دارم ن همسرم میزاره و کلا نمیشه حالا اینجا مشکلاتمو میتونم بی دردسر حل کنم اما خیلی دیر جواب میدن یاشایدهم ندن برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹
angl مدیر استارتر عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 2196 کجاست سوالت؟ تو کلینیک پرسیدم برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹