منظورتاینکه می خوای باغلاف بپزی؟ میتونی هم با غلاف بپزی و هم غلاف اولی که چند تا باقلاتوشه رو برداری و دونه های باقالی رو بذاری تو قابلمه آب بریزی به طوری که دو برابر از خودش بالاتر بیاد یا بیشتر بعد بذار رو شعله ی زیاد وقتی جوش اومد کمش کن و بعد بذار یه ساعت بپزه بعد امتحان کنببین پخته یا نه بعد که پخت کم بهش نمک بزن بذار چند دقیقه بجوشه.بعد هم با آب نارنج یا یرکه و گلپرنمک نوش جان کنید
من کتایون عزیزی،مدیر فروشگاه اینترنتی بافتنی و کاردستی «پوشانا» هستم. پیج اینستاگرام من @pushana.ir.یا بافتنی پوشانا. راستی برنج درجه یک و کاملا خالص از مزرعه خودمون هم دارم به میزان محدود.