2726
سلام
باقالی رو تو پوست بیرونیش چجوری باید پخت زمان پختش؟
با چی خورده می شه با نمک؟
ببخشید من تا حالا این طوری نخوردم شوشو رفته خریده گیر داده بپز بخوریم.


سلام خوبی بریز توی یه ظرف یه کم نمک و گلپر بریز روش 15 د کافی امتحان کن اگه خوب نپخت دوباره بذار رو گاز بعد ابلیمو بریز روش وقتی پخته شد
آن سوی دلتنگی ها همیشه خدایی هست که داشتنش ، جبران همه نداشتن هاست**
سلام خوبی بریز توی یه ظرف یه کم نمک و گلپر بریز روش 15 د کافی امتحان کن اگه خوب نپخت دوباره بذار رو گاز بعد ابلیمو بریز روش وقتی پخته شد
خدایا! تو عشق هستی! بر من ببار و زندگیم را آباد کن! آمین!

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

ما پوست اصلیشو میگیریم دون میکنیم ... بعد میشوریم میزاریم آبپز بشه تو ابش نمک هم میزنیم ... اونقدر بپزه که نرم بشه و تستش که میکنی مثل بیرونی ها بشه خوردش ... بعد سرکه و نمک و گل پر میزنی بهش میخوری
عین اونایی که از بیرون میخری
Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
2728
منظورتاینکه می خوای باغلاف بپزی؟ میتونی هم با غلاف بپزی و هم غلاف اولی که چند تا باقلاتوشه رو برداری و دونه های باقالی رو بذاری تو قابلمه آب بریزی به طوری که دو برابر از خودش بالاتر بیاد یا بیشتر بعد بذار رو شعله ی زیاد وقتی جوش اومد کمش کن و بعد بذار یه ساعت بپزه بعد امتحان کنببین پخته یا نه بعد که پخت کم بهش نمک بزن بذار چند دقیقه بجوشه.بعد هم با آب نارنج یا یرکه و گلپرنمک نوش جان کنید
من کتایون عزیزی،مدیر فروشگاه اینترنتی بافتنی و کاردستی «پوشانا» هستم. پیج اینستاگرام من @pushana.ir.یا بافتنی پوشانا. راستی برنج درجه یک و کاملا خالص از مزرعه خودمون هم دارم به میزان محدود. 
مامان مسیحا با باقالی سبز و تازه هم میشه
من کتایون عزیزی،مدیر فروشگاه اینترنتی بافتنی و کاردستی «پوشانا» هستم. پیج اینستاگرام من @pushana.ir.یا بافتنی پوشانا. راستی برنج درجه یک و کاملا خالص از مزرعه خودمون هم دارم به میزان محدود. 
تازه ما شمالیابا کته سرد که نرمه هم میخوریمش
من کتایون عزیزی،مدیر فروشگاه اینترنتی بافتنی و کاردستی «پوشانا» هستم. پیج اینستاگرام من @pushana.ir.یا بافتنی پوشانا. راستی برنج درجه یک و کاملا خالص از مزرعه خودمون هم دارم به میزان محدود. 
نیلو من با غلافشم خوردم اونم بد نیست بسته به سلیقه داره
من کتایون عزیزی،مدیر فروشگاه اینترنتی بافتنی و کاردستی «پوشانا» هستم. پیج اینستاگرام من @pushana.ir.یا بافتنی پوشانا. راستی برنج درجه یک و کاملا خالص از مزرعه خودمون هم دارم به میزان محدود. 
نه نیلو جون مزه خاصی نداره ولی من بدون غلاف بیشتر دوس دارم
من کتایون عزیزی،مدیر فروشگاه اینترنتی بافتنی و کاردستی «پوشانا» هستم. پیج اینستاگرام من @pushana.ir.یا بافتنی پوشانا. راستی برنج درجه یک و کاملا خالص از مزرعه خودمون هم دارم به میزان محدود. 
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730