سلام عزیزم. مرسی که پیام گذاشتید. عزیزم من دو تا سوال دارم، جواب بیشتر سوالامو با سرچ کردن تو اینترنت پیدا کردم اما این دوتا رو نه. خیلی ممنون میشم اگر کمکم کنی. اولین سوالم اینه که میدونم نفری 5هزار یورو نقد بیشتر نمیشه بیاریم. همه مسترکارت و ویزا کارت و پی پل و اینا رو پیشنهاد میکنن برای باقی پول که خب ما نداریم. میدونم اگر بقیه پولمونم بخوام سکه بخریم بیشتر از 3تا تو فرودگاه به مشکل میخوریم. شما راهی میدونید که ما بقیه پولمو با خودم بتونم بیارم؟ سوال دومم هم اینه که تمام نوشته ها داچه؟ میدونم تو سایتا قابلیت تغییر زبان هست یا همه تقریبا انگلیسی بلدن ولی آیا تو اداره ها، مراکز خرید و... فقط داچ نوشته شده؟ بازم ممنونم از کمکتون
سلام عزیزم. مرسی که پیام گذاشتید. عزیزم من دو تا سوال دارم، جواب بیشتر سوالامو با سرچ کردن تو اینترن ...
سلام عزیزم.
ببین اول در مورد زبان بگم. مراکز خرید و نوشته روی اجناس و تابلوی خیابونها همه داچ هست ولی توی ادارات خیلی جاها اگه قراره مثلا فرمی رو امضا کنید معمولا یه نسخه انگلیسی اش هم هست که میتونید مطالعه کنید ولی داکیومنتی که امضا می کنید حتما باید داچ باشه. کلا نوشته ها همه جا داچ هست ولی هروقت مشکلی داشته باشید متصدی ها به انگلیسی راهنمایی تون میکنن.
سلام عزیزم. ببین اول در مورد زبان بگم. مراکز خرید و نوشته روی اجناس و تابلوی خیابونها همه دا ...
عزیزم بابت وقتی که بهم اختصاص دادید خیلی ممنونم. بله برنامه رزتا استون رو دانلود کردم داچ بخونم. من 7سال دبی زندگی کردم اونجا انگلیسی و عربی تقریبا 50-50بود و گاهی انگلیسی تو اولویت بود حتی... اما برای اینجا حالا دوباره کلی داستان دارم😁 بازم ممنونم عزیرم محبت کردی.
عزیزم بابت وقتی که بهم اختصاص دادید خیلی ممنونم. بله برنامه رزتا استون رو دانلود کردم داچ بخونم. من ...
آره واقعا اینکه توی حرف زدن راه بیفتی سخت و زمانبره. ولی با همون برنامه روزتا استون که کار کنی برای شروع خیلی خوبه. یکم هم تی وی ببینی مخصوصا تبلیغ ها رو و مجلات آشپزی سوپرمارکت ها رو ورق بزنی یه مقدار کلمات اولیه مورد نیاز رو یاد می گیری. کلا خوندن و درک معنی خیلی زودتر از حرف زدن راه می افته. حرف زدن هم واقعا ضروری نیست حداقل اوایلش.
همین که انگلیسیت خوبه خیلی جلویی. کلمات ساده تر که متفاوته ولی کلمات سخت تر خیلی هاش شبیه به ...
مرسی از توصیه هات عزیزدلم. اخ همین دیگه😄 همش میگم خب انگلیسی کارمو راه میندازه دیگه... از طرفیم واقعا دونستن داچ ضروری حداااااقل فهمیدنش حالا اگر صحبتم نتونم مسلط بشم ولی گوش دادن و فهمیدن مهمه. یجورایی زبان اولشونه. تلاشمو میکنم امیدوارم بتونم موفق شم