2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا اون هفته رفتم داشتم ۹روز بعد رفتم سونو گفت دیگه نداری جذب شده ولی باز خونریزی دارم 

چه جالب الحمدلله منم هماتوم یک سی سی دارم

عزیزم دکترت گفت اشکال نداره خونریزی؟ من دارم سکته میکنم حس میکنم رو دستمال کمی خون روشن دیدم

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
چه جالب الحمدلله منم هماتوم یک سی سی دارم عزیزم دکترت گفت اشکال نداره خونریزی؟ من دارم سکته میکنم ح ...

اخی عزیزم نگران نباش والا دکترم هیچی نمیگه اون میگه در خطر سقط هستی میرم سونو میگه همه چیزت خوب هست نمیدونم چیکار کنم 

چه جالب الحمدلله منم هماتوم یک سی سی دارم عزیزم دکترت گفت اشکال نداره خونریزی؟ من دارم سکته میکنم ح ...

مال من از رو دستمال گذشت همینجور میاد انگار روز های اول پریودی 

نگران نباش این خوریزی خود به خود قطع میشه.من هماتوم خیلی بزرگی داشتم با اینکه دکتر گفت جذی شده کمی خونریزی داشتم تبدیل به لکه بینی شد بعد لکه قهوه ای در نهایت تموم شد خداروشکر....طبیعیه باید خونریزی کنی که هرچی لخته و هماتومه بیاد بیرون دیگه

اخی عزیزم نگران نباش والا دکترم هیچی نمیگه اون میگه در خطر سقط هستی میرم سونو میگه همه چیزت خوب هست ...

والا منم یه ماما وردست دکتره بود ته دلمو خیلی خالی کرد همش گفت معلوم نیس بمونه و.... نمی‌دونم چه خاکی بسرم بریزم خیلی نگرانم همش استراحتم و شیاف

نگران نباش این خوریزی خود به خود قطع میشه.من هماتوم خیلی بزرگی داشتم با اینکه دکتر گفت جذی شده کمی خ ...

یعنی بنظرت اگه خون ببینم جای نگرانی نیس؟ منم هماتوم دارم هفته ۸ ام

مال من از رو دستمال گذشت همینجور میاد انگار روز های اول پریودی 

عجیبه واقعا

امروز نرفتی دکتر؟ شما هفته چندی فدات؟

سلام عزیزم خوبی منم هماتوم یک سی سی دارم،مال شما چه مدت بعد جذب شد؟

سلام گلم یک ماه استراحت کردم و شیاف سیکلوژست استفاده کردم جذب شد ⁦☺️⁩