2777
2789
عنوان

ريزش مووووووووووووووووووووو

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 23 پست
سينره ضد ريزش مخصوص خانمها خوب بود نميدونم چرا بعد سه دوره يهو انقد ريزش گرفتم

لطفا این سوالات منو جواب بدین

شما خارش کف سر هم دارین؟

و اینکه چند بار در هفته موهاتون رو میشورین؟

الان همون اورال رو میزنین؟

استرسی هستین؟

لطفا این سوالات منو جواب بدین شما خارش کف سر هم دارین؟ و اینکه چند بار در هفته موهاتون رو میشورین؟ ...

-بله خارش هم دارم يه دوره خيلي زياد شده بود اما الان خارش سرم كمه 

-يه روز درميون ميرم حموم ولي پوست سرم و موهام چرب ميشه ولي موهام خودش وزه البته بگم كه اگه ديرتر برم حموم كلا همه موهام ميريزه تو حموم 

-تازه اورال رو شروع كردم و ديشب زدم اما احساس چربي ميكنم حس ميكنم تميز نشده  الان ولي موهام نرم شده 

-حرص و جوشي هستم و زياد حساسم

قرص اكتيو وومن هم يماهه خوردم ولي ريزشم بيشتر شده وحشتناك الان تموم شد و زينكو ميخام شروع كنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

-بله خارش هم دارم يه دوره خيلي زياد شده بود اما الان خارش سرم كمه  -يه روز درميون ميرم حموم ول ...

مهم ترین عامل ریزش شما همون استرس و حرص و جوشه

باید حدالمقدور آرامش خودتون رو حفظ کنید و سعی کنید آروم باشین. وگرنه درمان های دیگه نتیجه نمیده.

بهتره از شامپوی فاقد سولفات یا با سولفات کم استفاده کنین. مثل اینا

درمالیفت (خودم مدل ضدریزش مخصوص موی چربش رو خیلی دوسش دارم)

استم سل

لاکمه

اینسایت

ترزمه (یکم سولفات داره)

فیتو

کانتو (برای موهای فرفری عالیه و باید به آنلاین شاپ ها سفارش بدین)

آتو (مدل آبی و صورتی داره هردوتاشم خوبن)

تراست

ایوروشه(مدل کرمی که خیلی ملایمه)

کدلی

و...

البته اینا برای همه یکسان نیست، یعنی شاید یه شامپو برای من خوب باشه ولی روی سر شما نتیجه متفاوتی داشته باشه. ولی به طور کل اینا شامپو های خیلی خوبین.

از بین اینا انتخاب کن.

هفته ای دوبار هم ماسک مو بزن. البته خیلی دقت کن که اصلا به ریشه نخوره. فقط ففط ساقه

این برند ها ماسک موهای خیلی خوبی دارن

فیتو

آیس کریم

واتیکا

QV

کانتو

کدلی

ایوروشه

و....

بعد از حموم وقتی موهاتو یکم خشک کردی و هنوز نمناکه به ساقه موهات روغن نارگیل اصل یا روغن آرگان اصل بزن تا وزی موهات از بین بره.

میتونی از سرم موی استلو هم استفاده کنی.

مهم ترین عامل ریزش شما همون استرس و حرص و جوشه باید حدالمقدور آرامش خودتون رو حفظ کنید و سعی کنید آ ...

ممنونم نميدونم چجوري تشكر كنم ....شما فك ميكنين زياد ميشورم موهامو ؟ اخه نرم حمومم كه ميريزه

مهم ترین عامل ریزش شما همون استرس و حرص و جوشه باید حدالمقدور آرامش خودتون رو حفظ کنید و سعی کنید آ ...

تو شامپوهايي كه دارم فك ميكنيد همون سينره رو ادامه بدم يا اورال رو ؟ كلا انقد شامپو خريدم همش همينجوري ول كردم ايروكس دارم ميس ادن دارم 

ممنونم نميدونم چجوري تشكر كنم ....شما فك ميكنين زياد ميشورم موهامو ؟ اخه نرم حمومم كه ميريزه

عزیزم منم موهام چربه

و مشکل شما رو داشتم

هنوزم اگه فقط یکی دو روز دیر برم حمام به خاطر چربی کف سرم موهام یکم میریزه

حدودا 3 بار در هفته شستن موها کافیه

لازم نیست موهاتونو چنگ بزنین

با ناخن هم کف سرتون رو نخارونین

شامپو هم نذارین روی سرتون بمونه. همین که کل موها رو شامپو کردین و یه ماساژ ملایم دادین کافیه. سریع آبکشی کنین.

باید کم کم ترشحات غدد سباسه کف سرتون تنظیم بشه.

مصرف خوراکی های خیلی تند و تیز و اسپایسی رو هم محدود کنین.

توی حمام هم اصلا سرتون رو شونه نکنین

یه نکته بسیار مهم هم اینکه موهاتون رو ایستاده نشورین. کلا ایستاده حموم نکنین. یه صندلی پلاستیکی کوچولو بذارین و روش بشینین و حموم کنین.

چون شستن مو در حالت ایستاده، باعث تشدید ریزش میشه.

آخر حموم هم قبل از اینکه بیاین بیرون به پاهاتون آب سرد بزنین، چون باعث تنظیم صحیح گردش خون میشه.

یه نکته مهم دیگه اینکه، آب به میزان کافی بنوشین

از نان و برنج سبوسدار استفاده کنین

سالاد و سبزیجات میل کنین

روغن زیتون میل کنین.

یبوست هم میتونه باعث ریزش بشه.

سعی کنین نوع غذا تون رو جوری تنظیم کنین که دچار یبوست نشین.

موهاتون رو محکم نبندین.

اگه میخواین موهاتون رو رنگ کنین حدالمقدور دکلره نکنین و از رنگ مو های فاقد آمونیاک استفاده کنین مثل اینا

Phyto

Revlon

تو شامپوهايي كه دارم فك ميكنيد همون سينره رو ادامه بدم يا اورال رو ؟ كلا انقد شامپو خريدم همش همينجو ...

هر کدوم که حس میکنین بیشتر بهتون میسازه

فقط ترکیباتش رو چک کنین که اینا رو نداشته باشه

سدیم لورت سولفات

پارابن

اون برند ها رو بهتون معرفی کردم که اگه خواستین از بینشون محصول مناسب خودتون رو انتخاب کنین.

یعنی اگه تصمیم گرفتین چیز جدیدی رو امتحان کنین، اول بین اینا بگردین.

ولی اگه همون قبلی ها بهتون میسازن و براتون ایجاد خارش و ریزش نکردن، همونا رو ادامه بدین.

هر کدوم که حس میکنین بیشتر بهتون میسازه فقط ترکیباتش رو چک کنین که اینا رو نداشته باشه سدیم لورت س ...

واقعا ممنونم خيلي ممنونم لطف زيادي كرديد 

حتما نكته هاتونو انجام ميدم  اميدوارم زود مشكلم حل بشه

واقعا ممنونم خيلي ممنونم لطف زيادي كرديد  حتما نكته هاتونو انجام ميدم  اميدوارم زود مشكلم ...

عزیزم این پیج رو هم ببین

خیلی اطلاعاتت بالا میره

haircare_sogand

راجع به ریزش مو هستش