عزیزم به تعداد نفرات حالا دو سه نقز بیشتر یه مشت لوبیا میخوای مشتات نباید خیلی پر و نه خیلی خالی باشه سبزی هم همیشه بسته هات جند نفره س اگر مثلا 4نفر است 5تا بسته دربیار لیمو عمانی هم به ازای هر بسته 3تا بنداز. میمونه گوشت که اونم مثل سبزات بزار یه بسته بیشتر چون مهمون داری پرگوشت باشه بهتره
عزیز دلم برای شام میخوای حداقل 10 صبح بار بزار حسابی جا افتاده میشه حتما یک روز قبلش لوبیاهاتو تو اب خیس کن تا حسابی بادگیری کرده باشی من همیشه قرمه سبزیمو با کمی رب درست میکنم عالی میشه اول پیاز داغ میکنم بعد گوشتامو توش تفت میدم بعد لوبیاهارو تف میدم بعد ادویه جات میریزم جز پیاز وگرده لیمو اینا برای اخر سره بعد که با ادویه ها تفت دادم کمی رب میزنم اونم تفت میدم بعد اب جوش اضافی میکنم تا بیشتر از نصف ظرف رو اب میریزم بعد میزارم یه 4 ساعتی با حرارت کم بپزن بعد سبزی رو اضافش میکنم بعد از 2 ساعت نمک ولیمو عمانی رو اضافی میکنم بعد میزارم با حرارت کم تا موقه شام بپزه
هرگز کوچیک شدن رو بهانه ی نبخشیدن قرار نده
چون اگه قراربود کسی با بخشیدن کوچیک بشه، خدا اینقدر بزرگ نبود..........
پیاز رو با روغن سرخ کن و گوشت رو بریز توش تفت بده و بهش ادویه هاتو بزن و لوبیا رو که از روز قبل بهتر خیس کنی و لیمو عمانی هایی که سوراخ کردی رو بریز توش و چند لیوان آب بریز و بزار شروع به جوشیدن که کرد شعله رو کم کن...سبزی رو خوب تفت بده و بعد 3 ساعت به موادت اضافه کن و آبلیمو یا پودر لیمو رو هم بریز ....یکساعت بعد هم نمک رو اضافه کن و بزار خورشت جا بیفته...وقتی آب خورشت کم شد چند قاشق روغن و یه مقدار زعفرون هم بریز و در قابلمه رو نیم چاک بزار تا خورشتت به روغن بیفته و مجلسی بشه
راستش ببخشید ولی من با رب تو قرمه سبزی مخالفم چون مزه واقعیه قرمه سبزی رو از بین میبره
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ... حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو میکنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو میکنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچهشونو بغل کنن